Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cristina Neagu, pe locul 2 in topul celor mai bune handbaliste din lume

Adevărul Adevărul,
Cristina Neagu, pe locul 2 in topul celor mai bune handbaliste din lume

Romanca Cristina Neagu a fost votata de catre fanii handbalului pe pozitia secunda in topul celor mai bune jucatoare din lume. continuă pe Adevărul

Handbalista Cristina Neagu ocupa locul doi in topul IHF pentru jucatoarea anului 2014

Handbalista Cristina Neagu s-a clasat pe locul doi, in topul federatiei internationale IHF) pentru titlul de jucatoarea anului 2014 in lume, informeaza Mediafax. Jucatoare la nationala Romaniei si la echipa.

Cele mai bune televizoare Ultra HD. Top 6 Smart TV la reducere

Am selectat cele mai bune televizoare Ultra HD pentru voi, la cele mai avantajoase preturi care se gasesc momentan pe piata. Cea mai buna vizionare disponibila in acest moment din punct de vedere tehnic este cea la o rezolutie 4K, adica Ultra HD. Cu toate ca achizitionarea unui televizor ce poate afisa rezolutie 4K este [].

Oscar 2015. Cele mai bune citate: Frica este prezervativul vietii. Nu iti permite sa te bucuri de orice lucru

Oscar 2015. Cele mai importante premii ale cinematografiei au rezervat, pe langa momentele memorabile ale castigarii unei statuete aurii, si comentarii ale actorilor, mai mult sau mai putin adecvate evenimentului. Gazda show-lui, Neil Patrick Harris, a tinut publicul in priza cu aprecieri ingenioase, Sean Penn a fost remarcat pentru un citat insensibil, iar Alejandro Gonzalez Inarritu a facut cea mai buna gluma din spatele scenei.

Cum sa faci cele mai bune chiftele de orez

Cei care doresc sa incerce o reteta noua de chiftele, pot proba chiftelele de orez, fara carne. E o reteta tocmai buna pentru cei care vor sa tina un post mai usor, fara carne!.

Istoria celor mai frumoase strazi inguste din Sibiu. La ce ajutau in trecut si ce legatura au avut cu diverse cataclisme

Admirate de turisti, stradutele inguste din fosta Capitala Culturala Europeana au avut un rol extrem de precis la momentul la care au fost construite, spun specialistii. Cea mai cunoscuta dintre ele esteUlita Balurilor. Adevarul va invita intr-o incursiune pe minunatele strazi inguste din Sibiu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )