Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cristinel Bagiu, presedintele CJ Buzau, a fost exclus din PSD

Adevărul Adevărul,
Cristinel Bagiu, presedintele CJ Buzau, a fost exclus din PSD

Cristinel Bagiu, presedintele CJ Buzau, a fost exclus din PSD. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta, luni, la finalul Biroului Permanent National BPN). continuă pe Adevărul

Cristinel Bigiu, presedintele CJ Buzau, a fost EXCLUS din PSD

Victor Ponta a anuntat, luni, ca a propus excluderea din partid a presedintelui CJ Buzau, Cristinel Bigiu, fapt aprobat de Biroul Permanent National cu unanimitate de voturi. El a aratat ca aceasta masura se inscrie in anuntul facut anterior, privind toleranta zero fata de faptele de coruptie, a anuntat Ponta, dupa sedinta BPN a PSD.

Victor Ponta: Cristinel Bigiu a fost exclus din PSD. Toleranta noastra pentru coruptie este zero

Premierul Victor Ponta a anutat, luni, ca seful CJBuzau, Cristinel Bigiu, arestat preventiv pentru coruptie, a fost exclus din PSD. Domnul Cristinel Bigiu a fost exclus din PSD. Toleranta noastra pentru.

Presedintele TNL Buzau Florin Colgiu, retinut in dosarul presedintelui Consiliului Judetean Buzau, a fost suspendat din PNL

Presedintele Organizatiei de Tineret a PNL Buzau, Florin Madalin Colgiu, retinut de procurorii DNA alaturi de presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a fost suspendat din partid, relateaza Mediafax.

Seful CJ Buzau, exclus din PDS. Ponta: Nu toleram fapte de coruptie

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat ca a propus excluderea din partid a presedintelui CJ Buzau, Cristinel Bigiu. Excluderea a fost aprobata de Biroul Permanent National cu unanimitate de voturi. Ponta a.

Ce avere are Cristinel Bigiu, presedintele CJ Buzau

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Buzau, Cristinel Bigiu, prins in flagrant in timp ce lua mita, are patru terenuri, doua apartamente, o casa, un spatiu comercial, dar si sapte fonduri de investitii in valoare de aproape 70. 000 de lei, scrie Mediafax.

Ion Tiriac il intrece pe Michael Jordan: Este cel mai bogat fost sportiv din lume

Cel mai bogat fost sportiv din lume este. David Beckam. Sau Michael Jordan. Gresit. Cu toate ca acesta din urma are o avere estimata la peste un miliard de dolari si venituri de 100 de milioane de dolari pe an, Ion Tiriac il surclaseaza cand vine.

Nicusor Costantinescu a fost eliberat din inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost eliberat din inchisoare. Magistratii de la Curtea de Apel Constanta i-au admis contestatia la masura arestului preventiv .

Elicopterul prabusit la Sibiu: Pilotul Gabriel Titiana a fost operat din nou

Pilotul elicopterului militar prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, a fost operat din nou, vineri, si i s-a facut un alt transplat de piele, conform directorului Spitalului de Arsi din Capitala, citat de Mediafax.

Ponta: Am propus excluderea lui Bigiu din PSD. BPN a aprobat in unanimitate

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, luni, ca a propus excluderea din partid a presedintelui CJ Buzau, Cristinel Bigiu, fapt aprobat de Biroul Permanent National cu unanimitate de voturi.

VIDEO Comunismul din PSD si spirala de la alegeri. Ioan Rus crede ca tinerii de pe Facebook au fost pacaliti de propaganda

Invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la PRO TV si PROTV NEWS, vicepresedintele social-democrat Ioan Rus a vorbit despre esecul PSD in alegerile prezidentiale si votul tinerilor mobilizati pe retelele de socializare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )