Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cristinel Bigiu, presedintele CJ Buzau, a fost EXCLUS din PSD

România Liberă România Liberă,
Cristinel Bigiu, presedintele CJ Buzau, a fost EXCLUS din PSD

Victor Ponta a anuntat, luni, ca a propus excluderea din partid a presedintelui CJ Buzau, Cristinel Bigiu, fapt aprobat de Biroul Permanent National cu unanimitate de voturi. El a aratat ca aceasta masura se inscrie in anuntul facut anterior, privind toleranta zero fata de faptele de coruptie, a anuntat Ponta, dupa sedinta BPN a PSD. continuă pe România Liberă

Cristinel Bagiu, presedintele CJ Buzau, a fost exclus din PSD

Cristinel Bagiu, presedintele CJ Buzau, a fost exclus din PSD. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta, luni, la finalul Biroului Permanent National BPN).

Victor Ponta: Cristinel Bigiu a fost exclus din PSD. Toleranta noastra pentru coruptie este zero

Premierul Victor Ponta a anutat, luni, ca seful CJBuzau, Cristinel Bigiu, arestat preventiv pentru coruptie, a fost exclus din PSD. Domnul Cristinel Bigiu a fost exclus din PSD. Toleranta noastra pentru.

Ce avere are Cristinel Bigiu, presedintele CJ Buzau

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Buzau, Cristinel Bigiu, prins in flagrant in timp ce lua mita, are patru terenuri, doua apartamente, o casa, un spatiu comercial, dar si sapte fonduri de investitii in valoare de aproape 70. 000 de lei, scrie Mediafax.

Presedintele TNL Buzau Florin Colgiu, retinut in dosarul presedintelui Consiliului Judetean Buzau, a fost suspendat din PNL

Presedintele Organizatiei de Tineret a PNL Buzau, Florin Madalin Colgiu, retinut de procurorii DNA alaturi de presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a fost suspendat din partid, relateaza Mediafax.

Seful CJ Buzau, exclus din PDS. Ponta: Nu toleram fapte de coruptie

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat ca a propus excluderea din partid a presedintelui CJ Buzau, Cristinel Bigiu. Excluderea a fost aprobata de Biroul Permanent National cu unanimitate de voturi. Ponta a.

Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu, si finul lui, au fost arestati preventiv (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, si finul lui, Florin Colgiu, isi vor petrece urmatorele 30 de zile dupa gratii. Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis cererea procurorilor.

Seful Directiei de Dezvoltare din CJ Buzau, Dragos Cojocea, sustine ca este martor in dosarul lui Cristinel Bigiu, nu denuntator

Seful Directiei de Dezvoltare din CJ Buzau, Dragos Cojocea, care ar fi fost pus de Cristinel Bigiu sa identifice firme care sa-si asume proiectele intocmite de el in cadrul strategiei de dezvoltare locala,.

UPDATE. Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bigiu (PSD) si finul sau, Florin Colgiu, seful tineretului liberal, retinuti pentru luare de mita.

Presedintele CJ Buzau Cristinel BiGIU si finul sau, Florin COLGIU, intermediar al mitei, au fost retinuti de procurorii anticoruptie. Tribunalul Bucuresti va decide duminica daca va emite mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost ridicat de procurorii DNA

Bigiu ar fi fost prins in flagrant in timp ce lua mita Presedintele CJ Buzau, Marian Cristinel Bigiu, a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie in timp ce ar fi luat mita, anchetatorii facand, sambata dupa-amiaza, perchezitii la locuinta acestuia, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Perchezitiile facute de procurorii DNA la locuinta presedintelui Consiliului Judetean CJ) Buzau, Critinel Bigiu, s-au incheiat ulterior, sambata seara, Bigiu fiind adus cu o duba in Bucuresti, la DNA central, unde va fi audiat.

Cristinel Bigiu este suspendat de la sefia Consiliului Judetean si dat afara din PSD, la o zi dupa arestare

Consiliul Judetean Buzau va avea un presedinte interimar, in urmatoarele ore. Subprefectul judetului, George Sava, a anuntat astazi ca Bigiu este suspendat din functie si ca viitorul presedinte va fi ales in urma unei sedinte extraordinare prin vot pe unul dintre cei doi vicepresedinti si anume Emanoil Neagu PSD), respectiv Cristinel Romanescu PNL). Bigiu a fost dat afara si din PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )