Libnet.ro
UNICEF

12:30

Criza din Crimeea: UE are parghii reale impotriva Rusiei, insa unele state membre ezita - care sunt acestea. / Plus: E vorba despre pacea si stabilitatea in Europa - astazi este Ucraina, dar maine ar putea fi in alta parte

Hotnews Hotnews,
 Criza din Crimeea: UE are parghii reale impotriva Rusiei, insa unele state membre ezita - care sunt acestea. / Plus: E vorba despre pacea si stabilitatea in Europa - astazi este Ucraina, dar maine ar putea fi in alta parte

Ambasadorul Ucrainei la UE a facut apel la unitate inaintea referendumului de duminica din Crimeea. Kostyantin Yeliseyev declara vineri ca cele 28 de state membre ale Uniunii Europene ar trebui sa puna presiune pe Moscova pentru gasirea unei solutii diplomatice la aceasta criza. Rusia continua sa faca in asa fel incat aceasta situatie sa degenereze din cauza ca nu exista unitate 100% in cadrul UE. Uniunea Europeana are parghii reale impotriva Rusiei, insa unele tari membre ezita sa ia masuri, a afirmat oficialul ucrainean, scrie EUObserver. continuă pe Hotnews

Statele Unite si Uniunea Europeana, pregatite sa ia masuri serioase in legatura cu criza din Crimeea

Statele Unite si Uniunea Europeana sunt pregatite sa adopte masuri serioase, luni, pentru a raspunde referendumului de duminica din Crimeea, care ar urma sa aprobe alipirea la Rusia, a avertizat, joi, secretarul.

Criza din Crimeea. SUA si UE sunt pregatite sa adopte masuri foarte serioase

Secretarul de Stat american John Kerry a anuntat ca SUA si Uniunea Europeana sunt pregatite sa adopte masuri foarte serioase, luni, pentru a raspunde referendumului de duminica din Crimeea, care ar urma sa.

Criza din Ucraina se indreapta spre faza acuta. Cum a fost cautionat Putin de liderii occidentali si care sint scenariile momentului pentru Rusia

Lacomia, nevoia de resurse primare, autismul politic, deficitul de analiza sau pur si simplu prostia, plus expansiunea inerenta a pietei. Toate aceste ingrediente au determinat tarile occidentale sa considere Rusia in ultimii ani un partener legitim in plan politic si economic. Marile puteri din Vest au inchis ochii la derapajele evidente ale lui Vladimir Putin, trezindu-se abia acum, in mijlocul unei crize fara precedent. Rusia e atit de conectata la marile fluxuri economice incit masurile punitive se pot intoarce ca un bumerang si impotriva companiilor si pietelor occidentale. Dar referendumul ilegitim de duminica din Crimeea si reactia Rusiei nu vor mai putea fi ignorate de comunitatea internationala. Ce pot face liderii lumii democratice, ce instrumente au la indemina pentru a readuce Rusia pe un curs firesc si care sint scenariile de lucru?.

Replica Rusiei in conflictul din Crimeea: NU vrem RAZBOI

Rusia nu vrea razboi, iar rusii nici atat, si sunt convins ca nici ucrainenii nu isi doresc, a afirmat joi ambasadorul rus la ONU, Vitali Ciurkin, evocand criza din Ucraina la Consiliul de Securitate al .

Rusia: Actiunea penala impotriva vice-amiralului Vitko destabilizeaza situatia din Crimeea.

Oficialii Ministerului Apararii a Federatiei Ruse considera ca Republica Autonoma Crimeea este cea mai calma si stabila regiune a Ucrainei. Militarii rusi sunt ingrijorati ca dosarul penal intentat comandantului Flotei Rusiei de la Marea Neagra, vice-amiralul Aleksandr Vitko, ar putea destabiliza situatia din Crimeea. Ministerul rus al Apararii a calificat dosarul penal impotriva comandantului Vitko drept o noua provocare, ce poate destabiliza starea de lucruri din .

Parlamentul European cere noi sanctiuni impotriva Rusiei in cel mai scurt timp

Parlamentul European a cerut, joi, Uniunii Europene sa adopte in cel mai scurt timp noi sanctiuni impotriva Rusiei, daca situatia nu se calmeaza in Crimeea, relateaza AFP. Dupa o prima serie de masuri decise.

Germanii se opun sanctiunilor economice impotriva Rusiei si cred ca responsabil de criza este Kievul

Majoritatea germanilor se opun sanctiunilor economice impotriva Rusiei si considera ca Guvernul de la Kiev este responsabil de criza ucraineana, potrivit unui sondaj publicat joi de cotidianul Handelsblatt, citat.

Germanii se opun sanctiunilor economice impotriva Rusiei.

Majoritatea germanilor se opun sanctiunilor economice impotriva Rusiei si considera ca Guvernul de la Kiev este responsabil de criza ucraineana, relateaza Mediafax. Potrivit unui sondaj publicat joi de cotidianul Handelsblatt, peste doua treimi dintre persoanele intervievate 69 la suta) considera sanctiunile economice ineficiente, 24 la suta avand o parere contrara, in acest sondaj realizat de institutul Forsa pentru Camera de comert germano-rusa. In plus, 64 la suta dintre persoanele .

Vladimir Putin: Referendumul din Crimeea este in conformitate cu reglementarile internationale

Referendumul din Crimeea este in conformitate cu dreptul international si cu Carta Natiunilor Unite, i-a transmis presedintele Rusiei, Vladimir Putin, secretarului general ONU, Ban Ki-moon. Domnii Putin si Ban.

Comunitatea tatarilor din Bucuresti organizeaza un miting de protest la Ambasada Rusiei. Liderul minoritatii tatare din Crimeea cere interventia NATO, inainte de un masacru

Comunitatea tatara crimeana din Bucuresti organizeaza vineri, 14 martie, incepand cu ora 17, un miting de solidaritate cu tatarii din Crimeea langa ambasada Federatiei Ruse sos. Kiseleff 6), potrivit unui comuniat remis HotNews. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )