Libnet.ro
UNICEF

06:00

Criza din Irak: Un portavion si trei nave militare americane au intrat in Golful Persic

România Liberă România Liberă,
Criza din Irak: Un portavion si trei nave militare americane au intrat in Golful Persic

Portavionul George H. Bush si alte trei nave militare americane au intrat in Golful Persic, pentru a fi disponibile in cazul in care Statele Unite vor demara operatiuni in Irak, pe fondul atacurilor islamistilor, relateaza AFP, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Un portavion si alte trei nave militare ale SUA au intrat in Golful Persic

Portavionul George H. Bush si alte trei nave militare americane au intrat in Golful Persic, pentru a fi disponibile in cazul in care Statele Unite vor demara operatiuni in Irak, transmite AFP. Nava americana.

Criza din Irak: Zeci de militari irakieni, executati de jihadistii de la SIIL, reiese din fotografii facute publice de gruparea terorista/ SUA trimite preventiv un portavion in Golful Persic

Haosul si violentele continua in Irak, la o saptamana de la debutul crizei. Zeci de militari irakieni au fost executati de juhadistii SIIL, dupa cum reiese din fotografii facute publice duminica de gruparea tereorista. Tot duminica, un atac sinucigas cu bomba comis in centrul Bagdadului a facut cel putin 9 morti si 20 de raniti. Fortele kurde au preluat de mai multe zile controlul asupra a unul sau doua puncte de trecere oficiale intre Irak si Siria, din care trupele irakiene s-au retras, a declarat duminica unr esponsabil kurd, citat de AFP. Washingtonul a anuntat ca trimite portavionul USS George H. Bush in Golful Persic. Vezi in articol principalele evenimente de duminica din Irak.

Criza din Irak: Ministrii de Externe din Liga Araba se intalnesc miercuri in Arabia Saudita

Ministrii de Externe din statele membre ale Ligii Arabe se vor intalni miercuri si joi la Jeddah, in Arabia Saudita, pentru a studia masurile care trebuie luate pentru remedierea situatiei critice din Irak, a anuntat organizatia pan-araba, citata de AFP.

Tony Blair: Criza din Irak este efectul ignorarii conflictului sirian

Tony Blair:Criza pledeaza pentru o interventie international in Irak.

Wall Street revine pe crestere, ajutat de Intel, intr-o piata care supravegheaza criza din Irak

Wall Street a inchis sesiune pe creste vineri, ajutata de performanta puternica a stocurilor de tehnologie, intr-o piata febrila pe fondul crizei irakiene: Dow Jones a castigat 0,25%, iar Nasdaq 0,30%, relateaza AFP.

Statele Unite refuza sa dialogheze cu Iranul pe tema crizei din Irak

Statele Unite nu vor discuta despre criza din Irak cu Iranul, anunta Departamentul de Stat american, in contextul in care Teheranul a reiterat sustinerea pentru Guvernul siit de la Bagdad, confruntat o intensificarea activitatilor insurgente.

Personalul american al unei baze aeriene din Irak a fost evacuat din cauza deteriorarii securitatii

Companiile americane care lucreaza pentru guvernul irakian in domeniul Apararii au evacuat personalul american de la o baza aeriana din Irak din cauza deteriorarii securitatii in aceasta tara, a anuntat.

Tony Blair a innebunit - Boris Johnson, primarul Londrei, dupa ce fostul premier a negat o legatura intre avansul jihadistilor din Irak si interventia militara americana

Afrimatii lui Tony Blair legate de violentele din Irak au starnit un val de indignare in Marea Britanie, unde primarul Londrei a ajuns la concluzia, luni, ca fostul premier a innebunit, scrie AFP.

Violentele din Irak cresc din nou pretul petrolului

Cota and tia barilului de petrol a continuat sa creasca vineri pe pie and tele din Asia, influen and tata de escaladarea violen and telor din Irak and si de avansul combatan and tilor jihadi and sti inspre capitala Bagdad, transmite AFP.

CIA, aratata cu degetul pentru criza din Irak

Intai Crimeea, acum Irak. De ce sunt serviciile de informatii americane luate prin surprindere? Comunitatea de intelligence din SUA, estimata la o valoare de 50 miliarde de dolari, a fost inca odata, in decurs de trei luni, luata prin surprindere de evolutia evenimentelor dintr-o zona strategica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )