Libnet.ro
UNICEF

12:30

Criza peste Prut: Romania poate salva financiar Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Criza peste Prut: Romania poate salva financiar Republica Moldova

Pozitia strategica din ce in ce mai importanta a Romanieiiin regiune obliga tara noastra sa adopte o pozitie de lobby in fata Uniunii Europene pentru Republica Moldova, cel putin la nivel declarativ, apreciaza analistul economic Adrian Mitroi, in contextul in care natiunea-sora se confrunta cu probleme structurale interne si ar putea pierde sustinerea FMI si a BM. continuă pe Adevărul

Adrian Mitroi, analist economic: Criza a lovit din plin Republica Moldova, dar Romania o poate salva

Pozitia strategica din ce in ce mai importanta a Romaniei in regiune obliga tara noastra sa adopte o pozitie de lobby in fata Uniunii Europene pentru Republica Moldova, cel putin la nivel declarativ, apreciaza analistul economic Adrian.

Peste Prut cu buletinul. Din paradoxurile Republicii Moldova: un Guvern neconstitutional care da hotarari constitutionale

Toata lumea s-a bucurat la auzul stirii ca in ultima sa sedinta, Guvernul condus de Chiril Gaburici a adoptat marti o hotarare care permite cetatenilor Uniunii Europene sa intre in Republica Moldova fara pasaport, doar in baza buletinului de identitate.

Presedintele Iohannis sustine ca Romania poate deveni exportator de securitate energetica in regiune

Presedintele Iohannis sustine ca Romania isi propune sa devina un exportator de securitate energetica in regiune, iar companiile portugheze si-au exprimat deja intentia de a investi in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )