Libnet.ro
UNICEF

10:00

Criza refugiatilor din Ucraina: unde au fugit locuitorii din calea crizei. Vezi cati a primit Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Criza refugiatilor din Ucraina: unde au fugit locuitorii din calea crizei. Vezi cati a primit Romania

Criza refugiatilor din Ucraina este unul dintre efectele conflictului cu separatistii prorusi care a dominat estul tarii in ultimele luni. Recentele alegeri parlamentare nu au schimbat cu mult atitudinea locuitorilor tarii, care continua sa plece din. continuă pe Wall-Street Ro

Soldatii voluntari din Ucraina ameninta cu un puci daca autoritatile nu realizeaza reformele promise

Soldatii voluntari din Ucraina vor inlatura puterea actuala din Ucraina daca vechiul sistem corupt nu se va schimba radical, a avertizat Vitali Fescenko, unul din miile de militari ucraineni care lupta impotriva separatistilor prorusi din estul tarii.

UE considera votul rebelilor din Ucraina un nou obstacol in calea pacii. Moscova respecta rezultatul alegerilor

Uniunea Europeana a apreciat ca scrutinul organizat duminica de rebelii prorusi in regiunile aflate sub controlul lor in estul Ucrainei este ilegal, nu va fi recunoscut si reprezinta un nou obstacol in calea.

Mircea Lucescu spune ca criza din Ucraina ii aminteste de haosul din Romania postcomunista

Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, spune ca criza pe care o traverseaza Ucraina ii aminteste de haosul din Romania postcomunista. Chiar si asa, romanul are vise indraznete in Europa cu Sahtior.

Italia nu reuseste sa scape de criza: iesirea din recesiune, abia in 2015

Italia va iesi din recensiune in 2015, un an mai tarziu decat era estimat initial, a anuntat luni institutul national de statistica Istat, care a redus prognozele privind evolutia economiei din peninsula, din cauza cererii interne scazute si a.

Cum a RACIT criza economica din 2008 temperatura economiei din Romania. Abia dupa sase ani iesim din inghet

Harta termica a ciclurilor economice din Romania include trei perioade de declin in ultimii 14 ani, in care majoritatea indicatorilor economici au inregistrat scaderi semnificative, iar analiza .

Federatia asociatiilor de romani din Europa solicita Biroului Electoral Central sa prelungeasca programul la sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi. Asociatia cere si demisia ministrului Titus Colatean

Federatia asociatiilor de romani din Europa solicita Biroului Electoral Central sa prelungeasca programul la sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi foarte mari astfel incat toti cei care doresc sa isi exercite dreptul de a vota sa o poata face.

Monica Macovei solicita prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi. / Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate: Prelungirea programului nu e de competenta noastra

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, a solicitat, duminica, prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate daca la ora 21:00, ora la care este prevazuta inchiderea acestora, inca mai sunt cetateni romani care stau la coada pentru a vota. Intre timp, Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate a anuntat ca Prelungirea programului de votare nu este de competenta Biroului Electoral Nr. 48 pentru Sectiile de Votare din Strainatate.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )