Libnet.ro
UNICEF

10:30

Criza in UCRAINA: Trei separatisti pro rusi au fost ucisi. Zece rusi acuzati de spionaj au fost retinuti

Hotnews Hotnews,
 Criza in UCRAINA: Trei separatisti pro rusi au fost ucisi. Zece rusi acuzati de spionaj au fost retinuti

Fortele speciale Alfa din cadrul Serviciilor speciale ucrainene SBU) au reusit sa opreasca, in noaptea de miercuri spre joi, asaltul asupra unei unitati militare din orasul ucrainean Mariupol, soldat cu un mort si 12 raniti, relateaza agentiile UNIAN si Ukrinform. Situatia din Ucraina este extrem de incordata dupa ce miercuri a avut loc prima ofensiva a armatei ucrainene impotriva separatistilor pro-rusi din sud-estul tarii. ---------------------Ora 23:00 Barack Obama a declarat ca nu a avut nici o certitudine ca acordul privind Ucraina va fi aplicat si pregateste noi sanctiuni in cazul in care nu se face nici un progres. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Criza in UCRAINA: Trei separatisti pro rusi au fost ucisi. Zece rusi acuzati de spionaj au fost retinuti

Fortele speciale Alfa din cadrul Serviciilor speciale ucrainene SBU) au reusit sa opreasca, in noaptea de miercuri spre joi, asaltul asupra unei unitati militare din orasul ucrainean Mariupol, soldat cu un mort si 12 raniti, relateaza agentiile UNIAN si Ukrinform. Situatia din Ucraina este extrem de incordata dupa ce miercuri a avut loc prima ofensiva a armatei ucrainene impotriva separatistilor pro-rusi din sud-estul tarii. ---------------------Ora 12. 27: Fortele ucrainene au retinut zece cetateni rusi acuzati de spionaj - ReutersOra 9:40: Deputatii Partidului Regiunilor din zona Donetk le-au cerut protestatarilor pro-rusi din regiune sa depuna armele si sa paraseasca cladirile administrative ocupate. Ora 8. 45: Ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, a declarat intr-un mesaj postat joi pe pagina sa de Facebook ca trei separatisti prorusi au fost ucisi. Ora 07:15 Un raport asupra situatiei din Ucraina provoaca dispute in Consiliul de Securitate al ONURevezi LIVE TEXT principalele evenimente de miercuri din Ucraina.

Criza in UCRAINA: SBU au oprit asaltul asupra unitatii militare de la Mariupol, soldat cu un mort si 12 raniti/ Trei separatisti pro rusi au fost ucisi

Fortele speciale Alfa din cadrul Serviciilor speciale ucrainene SBU) au reusit sa opreasca, in noaptea de miercuri spre joi, asaltul asupra unei unitati militare din orasul ucrainean Mariupol, soldat cu un mort si 12 raniti, relateaza agentiile UNIAN si Ukrinform. Situatia din Ucraina este extrem de incordata dupa ce miercuri a avut loc prima ofensiva a armatei ucrainene impotriva separatistilor pro-rusi din sud-estul tarii. Ora 9:40: Deputatii Partidului Regiunilor din zona Donetk le-au cerut protestatarilor pro-rusi din regiune sa depuna armele si sa paraseasca cladirile administrative ocupate. Ora 8. 45: Ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, a declarat intr-un mesaj postat joi pe pagina sa de Facebook ca trei separatisti prorusi au fost ucisi. Ora 07:15 Un raport asupra situatiei din Ucraina provoaca dispute in Consiliul de Securitate al ONURevezi LIVE TEXT principalele evenimente de miercuri din Ucraina.

LIVE TEXT Criza in UCRAINA: Fortele speciale au oprit asaltul separatistilor asupra unitatii militare de la Mariupol, soldat cu un mort si 12 raniti / Trei separatisti pro rusi au fost ucisi

Fortele speciale Alfa din cadrul Serviciilor speciale ucrainene SBU) au reusit sa opreasca, in noaptea de miercuri spre joi, asaltul asupra unei unitati militare din orasul ucrainean Mariupol, soldat cu un mort si 12 raniti, relateaza agentiile UNIAN si Ukrinform. Situatia din Ucraina este extrem de incordata dupa ce miercuri a avut loc prima ofensiva a armatei ucrainene impotriva separatistilor pro-rusi din sud-estul tarii. ---------------------Ora 9:40: Deputatii Partidului Regiunilor din zona Donetk le-au cerut protestatarilor pro-rusi din regiune sa depuna armele si sa paraseasca cladirile administrative ocupate. Ora 8. 45: Ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, a declarat intr-un mesaj postat joi pe pagina sa de Facebook ca trei separatisti prorusi au fost ucisi. Ora 07:15 Un raport asupra situatiei din Ucraina provoaca dispute in Consiliul de Securitate al ONURevezi LIVE TEXT principalele evenimente de miercuri din Ucraina.

Ucraina: Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi la Mariupol

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov. Potrivit datelor preliminare, trei atacatori au fost ucisi, 13 raniti si 63 retinuti, a.

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, sustin autoritatile de la Kiev, potrivit Reuters.

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi la Mariupol - ministru

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, sustin autoritatile de la Kiev, citate de Sky News, potrivit Mediafax.

Ministru ucrainean: Trei separatisti prorusi au fost ucisi, 13 raniti si 63 retinuti

Cel putin trei separatisti prorusi au murit in urma confruntarilor de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, au anuntat autoritatile de la Kiev, relateaza Sky News. Ministrul ucrainean de Interne,.

Misiune imposibila a diplomatiei la Geneva

Ministrii de Externe ai SUA, UE, Rusiei si Ucrainei s-au intalnit joi la Geneva in prima reuniune de acest gen dupa izbucnirea crizei ucrainene, scopul fiind gasirea de solutii pentru aplanarea conflictului. La Moscova, presedintele rus a avertizat ca nu exclude trimiterea de trupe in est dupa noaptea cea mai sangeroasa a crizei, cand trei separatisti pro-rusi au fost ucisi intr-un atac in Mariupol. El a cerut Republicii Moldova si Ucrainei ridicarea blocadei impusa Transnistriei.

Canada: cinci studenti aflati la o petrecere au fost ucisi cu o arma alba. Agresorul a fost arestat

Cinci studenti au fost ucisi cu o arma alba in timpul unei petreceri organizate in cursul noptii de luni spre marti, la Calgary, in vestul Canadei, iar suspectul a fost arestat, relateaza AFP.

Oameni MOR in Ucraina. Cel putin trei decese in urma confruntarilor de la Mariupol. Reactia autoritatilor de la Kiev

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, sustin autoritatile de la Kiev, citate de Sky News. Fortele speciale Alfa din cadrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )