Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crucea Rosie Brazilia a deturnat 11 milioane de dolari

România Liberă România Liberă,
Crucea Rosie Brazilia a deturnat 11 milioane de dolari

Crucea Rosie din Brazilia a deturnat in perioada 2010-2012 aproximativ 11,2 milioane de dolari, reprezentand donatii si fonduri publice destinate unor campanii umanitare, a anuntat vineri institutia, in urma unui audit international. Deturnari in valoare de 25 de milioane de reali 11,2 milioane de dolari) au avut loc in principal in trei filiale din statele Maranhao si Ceara nord-est) si din Rio de Janeiro sud-est), a declarat pentru AFP Lenilson Costa, un purtator de cuvant al organizatiei. continuă pe România Liberă

Crucea Rosie din Brazilia a deturnat donatii si fonduri publice de peste 11 milioane de dolari

Crucea Rosie din Brazilia a deturnat in perioada 2010-2012 aproximativ 11,2 milioane de dolari, reprezentand donatii si fonduri publice destinate unor campanii umanitare, a anuntat vineri institutia, in urma unui.

Suporterii straini care au vizitat Brazilia in timpul Cupei Mondiale au cheltuit cifra record de 1.484 milioane dolari

Turistii si suporterii straini care au vizitat Brazilia in iunie, la inceputul Cupei Mondiale, au cheltuit 794 de milioane dolari, o cifra record din 1947, a anuntat Banca Centrala. De asemenea, in iulie, ei.

Rompetrol Downstream - 18 milioane dolari in modernizare de benzinarii

Compania Rompetrol Downstream, parte a KMG International, investeste peste 18 milioane de dolari in modernizarea unui numar de 90 de benzinarii.

Leonardo DiCaprio a adunat 25 de milioane dolari pentru protectia zonelor salbatice ale planetei

Actorul american Leonardo DiCaprio a adunat miercuri seara, in cadrul unei licitatii desfasurate la Saint-Tropez, in sud-estul Frantei, suma de 25 de milioane de dolari, bani care au intrat in contul fundatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )