Libnet.ro
UNICEF

00:08

CSAT a avizat favorabil bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Presedintele Klaus Iohannis: Acest buget prevede o crestere foarte mare a cheltuielilor. Este un buget prea optimist, supraevaluat

România Liberă România Liberă,
CSAT a avizat favorabil bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Presedintele Klaus Iohannis: Acest buget prevede o crestere foarte mare a cheltuielilor. Este un buget prea optimist, supraevaluat

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste, marti, cu scopul de a analiza proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale. Vineri, presedintele Iohannis a decis convocarea sedintei CSAT, dupa ce Guvernul a trimis proiectul de buget la secretariatul institutiei. continuă pe România Liberă

CSAT s-a reunit pentru a da aviz pe bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit marti, la ora 12. 30, pentru a analiza bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Este prima intalnire fata in fata a.

Bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale vor fi analizate, marti, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. Este prima sedinta la care participa Guvernul Grindeanu

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste, marti, cu scopul de a analiza proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale. Vineri, presedintele Iohannis a decis convocarea sedintei CSAT, dupa ce Guvernul a trimis proiectul de buget la secretariatul institutiei.

Iohannis: CSAT a avizat favorabil bugetele pe 2017 ale institutiilor din domeniul securitatii nationale (VIDEO)

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a avizat favorabil bugetele pe 2017 ale institutiilor din domeniul securitatii nationale, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, la finalul sedintei. Cu toate acestea,.

VIDEO A inceput sedinta CSAT dedicata bugetului institutiilor din domeniul securitatii nationale

La Palatul Cotroceni a inceput la ora 12. 30 sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) dedicata analizarii propunerii de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale.

CSAT a avizat favorabil bugetele pe securitatea nationala

ACTUALIZARE 14:25 Iohannis, dupa sedinta CSAT: Acest buget este problematic . ) este supraevaluat fara sa existe o explicatie pertinenta pentru cresterile mari. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca CSAT a dat aviz favorabil proiectului de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale. Totusi, Iohannis a criticat proiectul general de buget, caracterizandu-l drept problematic, prea optimist si supraevaluat. *ACTUALIZARE 12:50 Sedinta CSAT a inceput .

Iohannis: CSAT a avizat favorabil bugetele pe siguranta nationala. Premierul s-a angajat ca la rectificare sa completeze

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca CSAT a avizat favorabil proiectele de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul sigurantei nationale, seful statului precizand ca premierul s-a angajat ca, la rectificarea bugetara, sa vina.

Iohannis ar putea contesta bugetul pe 2017 la CCR. Primele imagini cu Iohannis si Grindeanu de la sedinta CSAT (VIDEO)

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit marti, la ora 12. 30, pentru a analiza bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Este prima intalnire fata in fata a.

Iohannis: CSAT a avizat favorabil bugetele pe securitate nationala / Bugetul facut de guvern e prea optimist, supraevaluat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca CSAT a dat aviz favorabil proiectului de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale, chiar daca - in afara bugetelor pentru Ministerul Apararii si Ministerul de Interne- toate celelalte bugete pentru institutii din domeniu au scazut cu circa 10%. Iohannis a anuntat ca bugetul alocat pentru Ministerul Apararii e de 2%, asa cum si-a asumat Romania in NATO.

CSAT a dat aviz pozitiv bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale - surse

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a dat aviz pozitiv bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, potrivit unor surse oficiale. Sedinta s-a incheiat in urma cu putin timp, iar un anunt oficial inca nu a fost facut.

Guvernul se reuneste marti dupa-amiaza pentru adoptarea bugetului de stat, dupa sedinta CSAT

Guvernul urmeaza sa aprobe, marti, in sedinta, proiectul de buget pe anul 2017, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe care presedintele Klaus Iohannis a convocat-o pentru ora 12. 30, pentru a analiza bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Bugetul de stat ar urma sa fie trimis Parlamentului marti dupa-amiaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )