Libnet.ro
UNICEF

00:08

CSAT se reuneste, marti, prima oara dupa alegeri: Sedinta va fi condusa pentru ultima data de Basescu

B1 B1,
CSAT se reuneste, marti, prima oara dupa alegeri: Sedinta va fi condusa pentru ultima data de Basescu

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, marti, pentru ultima data in aceasta echipa condusa de Traian Basescu. Aceasta este prima sedinta CSAT dupa alegerile prezidentiale. Sedinta este. continuă pe B1

CSAT se reuneste, marti, prima oara dupa alegeri: Sedinta va fi condusa pentru ultima data de Traian Basescu

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, marti, pentru ultima data in aceasta echipa condusa de Traian Basescu. Presedintele a convocat pentru marti, 25 noiembrie, ultima sedinta a Consiliul.

Prima sedinta a CSAT, dupa alegeri

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste, marti, in sedinta, conform B1 TV.

Elvetia a castigat Cupa Davis pentru prima oara in istorie

Echipa Elvetiei a castigat Cupa Davis pentru prima oara in istorie, dupa ce conduce cu scorul de 3-1 in intalnirea cu Franta, in urma victoriei lui Roger Federer in fata lui Richard Gasquet, scor 6-4, 6-2, 6-2, scrie Mediafax .

A vazut prima oara marea la 100 de ani

Ruby Holt a vazut prima oara marea la 100 de ani. Si-a petrecut toata viata intr-o zona rurala din Tennessee si crescut patru copii. Am auzit lumea vorbind despre cat de frumoasa e marea si mi-am dorit s-o.

VIDEO Primul sondaj dupa alegeri. 55% dintre romani cred ca tara noastra merge intr-o directie buna. Ce cota de incredere are Ponta

Popularitatea presedintelui ales s-a triplat, iar dupa alegeri numarul romanilor care cred ca tara merge intr-o directie buna s-a dublat. Sunt rezultatele unui sondaj la nivel national.

Business Report: Cumparaturi de Black Friday: Online vs. offline; Rata la Prima Casa pentru garsoniere si apartamente cu doua camere, mai mica decat chiria; Cat costa deschiderea unui restaurant McDonald's; Programul Prima Masina - ce trebuie stiut

Bancile din Romania au pierdut peste un miliard de euro, in ultimii cinci ani. Sistemul bancar romanesc a inregistrat, in ultimii cinci ani. Francul se apropie de plafonul minim impus cursului de schimb. Francul s-a apreciat ieri, pe pietele externe, ajungand pentru prima oara dupa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )