Libnet.ro
UNICEF

00:08

CSAT se reuneste, marti, prima oara dupa alegeri: Sedinta va fi condusa pentru ultima data de Traian Basescu

B1 B1,
CSAT se reuneste, marti, prima oara dupa alegeri: Sedinta va fi condusa pentru ultima data de Traian Basescu

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, marti, pentru ultima data in aceasta echipa condusa de Traian Basescu. Presedintele a convocat pentru marti, 25 noiembrie, ultima sedinta a Consiliul. continuă pe B1

CSAT se reuneste, marti, prima oara dupa alegeri: Sedinta va fi condusa pentru ultima data de Basescu

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, marti, pentru ultima data in aceasta echipa condusa de Traian Basescu. Aceasta este prima sedinta CSAT dupa alegerile prezidentiale. Sedinta este.

Prima sedinta a CSAT, dupa alegeri

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste, marti, in sedinta, conform B1 TV.

Elvetia a castigat Cupa Davis pentru prima oara in istorie

Echipa Elvetiei a castigat Cupa Davis pentru prima oara in istorie, dupa ce conduce cu scorul de 3-1 in intalnirea cu Franta, in urma victoriei lui Roger Federer in fata lui Richard Gasquet, scor 6-4, 6-2, 6-2, scrie Mediafax .

A vazut prima oara marea la 100 de ani

Ruby Holt a vazut prima oara marea la 100 de ani. Si-a petrecut toata viata intr-o zona rurala din Tennessee si crescut patru copii. Am auzit lumea vorbind despre cat de frumoasa e marea si mi-am dorit s-o.

VIDEO Primul sondaj dupa alegeri. 55% dintre romani cred ca tara noastra merge intr-o directie buna. Ce cota de incredere are Ponta

Popularitatea presedintelui ales s-a triplat, iar dupa alegeri numarul romanilor care cred ca tara merge intr-o directie buna s-a dublat. Sunt rezultatele unui sondaj la nivel national.

Business Report: Cumparaturi de Black Friday: Online vs. offline; Rata la Prima Casa pentru garsoniere si apartamente cu doua camere, mai mica decat chiria; Cat costa deschiderea unui restaurant McDonald's; Programul Prima Masina - ce trebuie stiut

Bancile din Romania au pierdut peste un miliard de euro, in ultimii cinci ani. Sistemul bancar romanesc a inregistrat, in ultimii cinci ani. Francul se apropie de plafonul minim impus cursului de schimb. Francul s-a apreciat ieri, pe pietele externe, ajungand pentru prima oara dupa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )