Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM: Cei patru judecatori spagari de la TB arestati pentru coruptie, suspendati din magistratura

Antena3 Antena3,
CSM: Cei patru judecatori spagari de la TB arestati pentru coruptie, suspendati din magistratura

Judecatorii Elena Roventa, Ion Stanciu, Mircea Moldovan si Ciprian Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, acuzati de luare de mita si trafic de influenta, au fost suspendati, de luni, din magistratura, in . continuă pe Antena3

Patru judecatori de la TB arestati pentru coruptie au fost suspendati din functia de magistrat

Sec and tia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a hotarat suspendarea din func and tie a celor patru magistra and ti de la Tribunalul Bucure and sti aresta and ti preventiv pentru fapte de corup and tie, informeaza un comunicat publicat pe pagina Consiliului Superior al Magistraturii.

Cei patru judecatori arestati, suspendati din magistratura

Judecatorii Elena Roventa, Ion Stanciu, Mircea Molovan si Ciprian Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, acuzati de luare de mita si trafic de influenta, au fost suspendati, de luni, din magistratura, in urma unei decizii a Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Omul de afaceri Iosif Armas, audiat in dosarul in care au fost arestati pentru fapte de coruptie patru judecatori

Omul de afaceri Iosif Armas s-a prezentat, luni, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au fost arestati sub acuzatia ca primeau bani si bunuri pentru interventii in dosare de insolventa. Acesta este al doilea afacerist audiat in acest dosar. Primul, Dan Adamescu, a fost pus saptamana trecuta sub acuzare pentru dare de mita.

Judecatorul Stan Mustata, anchetat pentru coruptie, cere pensionarea

Judecatorul Stan Mustata, arestat si judecat pentru coruptie, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa ii admita pensionarea, au declarat miercuri, pentru Mediafax, surse din CSM.

Pinalti, urmarit penal pentru coruptie. Primarul de la Piatra Neamt, cercetat sub control judiciar

Primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, a fost chemat la DNA Acesta este urmarit penal pentru atribuirea preferentiala a unor contracte cu primaria. Anchetatorii au hotarat ca acesta sa fie cercetat in liberatate, sub control judiciar.

Pinalti, urmarit penal pentru coruptie

Primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, este audiat la DNA, anunta B1Tv. Acesta este urmarit penal pentru atribuirea preferentiala a unor contracte cu primaria.

Horea Uioreanu, urmarit penal pentru coruptie

Update 21:20 Uioreanu ar fi cerut aproape 700. 000 lei mita Din probele de la dosar, rezulta ca, in perioada aprilie 2013-mai 2014, edilul ar fi cerut mita de 693. 224 lei de la Vasile Pogacean 15% din sumele alocate bugetar de CJ Cluj pentru contractele aflate in derulare de Sinai Comimpex), banii fiind pretinsi tocmai pentru ca, in calitatea sa de conducator la institutiei judetene, sa aloce sumele vizate de omul de afaceri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2321 seconds )