Libnet.ro
UNICEF

00:08

CSM: Declaratiile lui Ponta AU AFECTAT INDEPENDENTA sistemului Judiciar.

România Liberă România Liberă,
CSM: Declaratiile lui Ponta AU AFECTAT INDEPENDENTA sistemului Judiciar.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii si-a insusit, joi, raportul Inspectiei Judiciare potrivit caruia declaratiile premierului Victor Ponta - despre condamnarea lui Adrian Nastase si celeritatea solutionarii unor sesizari penale - au afectat independenta sistemului judiciar, potrivit Mediafax. Majoritatea membrilor consiliului au votat in favoarea insusirii de catre CSM a raportului Inspectiei Judiciare. Declaratiile premierului Victor Ponta despre condamnarea lui Adrian Nastase si . continuă pe România Liberă

Inspectia Judiciara a decis: Declaratiile lui Ponta despre arestarea lui Nastase au afectat justitia

UPDATE: Inspectia Judiciara spune ca premierul Victor Ponta a afectat independenta justitiei prin declaratiile sale dupa condamnarea lui Adrian Nastase. Un raport a fost trimis deja catre CSM. Stirea.

Raportul Inspectiei Judiciare din CSM: Declaratiile politicienilor in jurul cazului Papici nu au afectat independenta justitiei

Declaratiile facute de politicieni in contextul incetarii delegarii procurorului Lucian Papici la sefia Sectiei I din Directia Nationala Anticoruptie nu au afectat independenta justitiei, arata raportul Inspectiei Judiciare legat de respectivele afirmatii, care a fost finalizat si va fi transmis Consiliul Superior al Magistraturii, informeaza Mediafax citand oficiali din Inspectia Judiciara.

RAPORT Declaratiile politicienilor in jurul cazului Papici nu au afectat independenta justitiei

Declaratiile facute de politicieni in contextul incetarii delegarii procurorului Lucian Papici la sefia Sectiei I din Directia Nationala Anticoruptie DNA) nu au afectat independenta justitiei. Asa arata raportul Inspectiei Judiciare legat de respectivele afirmatii, care a fost finalizat si va fi transmis Consiliului Superior al Magistraturii CSM) care urmeaza sa stabileasca in plen daca si-l insuseste.

Raportul Inspectiei Judiciare: Declaratiile politicienilor despre procurorul Papici NU au afectat independenta justitiei

Declaratiile facute de politicieni in contextul incetarii delegarii procurorului Lucian Papici la sefia Sectiei I din DNA nu au afectat independenta justitiei, arata raportul Inspectiei Judiciare legat de.

UPDATE. Presedintele PE: Declaratiile lui Ponta, reprobabile.

Presedintele Parlamentului European, socialistul Martin Schulz, a afirmat, luni, in deschiderea sesiunii PE, ca declaratiile premierului Victor Ponta la adresa lui Elmar Brok sunt reprobabile. Am auzit ca domnul Brok a fost atacat intr-un discurs de premierul roman. Media a informat ca s-a facut o paralela intre ceea ce a spus domnul Brok despre imigratie si declaratii ale nazistilor. Este o chestiune pe care o voi clarifica cu domnul Ponta, dar trebuie sa subliniez ca aceste comparatii cu .

Presedintele PE: Declaratiile lui Ponta, reprobabile.

Presedintele Parlamentului European, socialistul Martin Schulz, a afirmat, luni, in deschiderea sesiunii PE, ca declaratiile premierului Victor Ponta la adresa lui Elmar Brok sunt reprobabile Nu pot sa fiu de acord cu astfel de declaratii facute de un premier al unei tari europene, a spus Schulz, citat de Mediafax. Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a incercat sa aiba o interventie in acest sens, dar a fost intrerupt imediat de Martin Schulz, care i-a spus ca a citit despre acest .

Declaratiile premierului Ponta referitoare la Elmar Brok sunt reprobabile

Europarlamentarul Cristian Preda a scris, astazi, pe o retea de socializare, ca presedintele Parlamentului European PE), Martin Schulz, a declarat, astazi, ca este inacceptabil ca premierul Victor Ponta l-a tratat pe Elmar Brok drept nazist, conform surselor de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )