Libnet.ro
UNICEF

16:00

CSM investeste 1,5 mil. euro in echipamente IT, tehnice si mobilier

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CSM investeste 1,5 mil. euro in echipamente IT, tehnice si mobilier

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a anuntat investirea unei sume de 1,52 milioane euro, cu TVA, pentru achizitia de echipamente IT, tehnice si mobilier, in cadrul unui proiect cu finantare nerambursabila din partea Norvegiei. continuă pe Wall-Street Ro

OTP Bank Romania a revenit pe proft in S1; castig de 5,4 mil. euro

OTP Bank Romania a inregistrat un profit net de 1,6 miliarde forinti 5,4 milioane euro) in primul semestru, dupa pierderi de 7,7 milioane euro in prima jumatate din 2013, in contextul in care creditele au urcat cu 6%, in principal pe consum, iar.

Deficit de 878 mil. euro in contul curent al balantei de plati la 6 luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primul semestru un deficit de 878 milioane euro, fata de un excedent de 123 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul majorarii deficitului consemnat de balanta veniturilor cu.

Romtelecom a scos la vanzare proprietati de 3,5 mil. euro

Romtelecom a scos la licitatie un numar de 10 proprietati imobiliare situate in Bucuresti si judetele Iasi, Galati, Braila, Tulcea, Vrancea si Hunedoara, pretul de pornire cumulat ridicandu-se la 3,61 milioane de euro, fara TVA, potrivit datelor.

PSD intra in lupta pentru Cotroceni cu datorii de peste 7 mil. euro

PSD a raportat Ministerului Finantelor Publice, la sfarsitul anului 2013, ca are de achitat datorii in valoare totala de peste sapte milioane de euro, potrivit indicatorilor din situatiile financiare anuale la 31 decembrie 2013, scrie Mediafax .

Otelul Galati a platit prime de peste 5 mil. euro catre Astra, cat Tarom pentru asigurarea flotei

Fotbal Club Otelul Galati a platit in perioada 2012-2013 catre Astra prime de asigurare in suma de 23,4 milioane lei 5,3 milioane euro), cifra fiind apropiata de banii cheltuiti de Tarom pentru asigurarea a 24 de aeronave in acelasi interval, polita.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )