Libnet.ro
UNICEF

06:00

CSM vrea marirea duratei de retinere a unei persoane de la 24 la 48 de ore

B1 B1,
CSM vrea marirea duratei de retinere a unei persoane de la 24 la 48 de ore

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) este de parere ca perioada de retinere a unei persoane ar trebui majorata de la 24 la 48 de ore, scrie Mediafax. Plenul CSM considera necesar ca durata retinerii sa fie. continuă pe B1

Propunerile CSM pentru modificarea Constitutiei: Retinerea unei persoane, majorata la 48 de ore si trei dintre judecatorii CCR, numiti de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM)sustine ca perioada de retinere ar trebuie sa fie majorata de la 24 la 48 de ore, perioada de timp considerata rezonabila si care ar permite o ingerinta minima in ceea ce priveste libertatea persoanei, dar si ca trei judecatori au Curtii Constitutionale ar trebui desemnati de membrii CSM.

DNA vrea mandate de retinere pentru 72 de ore

DNA doreste modificarea perioadei de retinere, de la 24 de ore la 72 de ore. Acesta este unul din punctele cheie de propuneri pentru modificarea Constitutiei. Procurorul-sef al DNA, Laura.

CSM vrea sa numeasca trei dintre judecatorii Curtii Constitutionale

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a propus, luni, ca trei judecatori ai Curtii Constitutionale sa fie numiti de Parlament, trei de presedintele Romaniei si trei de catre CSM, nu de catre Senat, asa cum se intampla in prezent, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )