Libnet.ro
UNICEF

13:00

CTP, dupa meciul Romania - Cehia 2-3, din Fed Cup: Avem echipa, avem valoare! Partida s-a pierdut in primul meci al Simonei Halep

Adevărul Adevărul,
CTP, dupa meciul Romania - Cehia 2-3, din Fed Cup: Avem echipa, avem valoare! Partida s-a pierdut in primul meci al Simonei Halep

Romania a pierdut partida cu Cehia, din sferturile de finala ale Fed Cup, disputa fiind transata dupa meciul de dublu, in care fetele noastre nu au avut nicio sansa. continuă pe Adevărul

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 0-1. Niculescu-Kvitova

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis. Urmariti in aceasta pagina live text primele doua meciuri de simplu.

Fed Cup: Programul meciurilor Romania - Cehia

Vineri a fost anuntat programul intalnirii Romania - Cehia, care se joaca sambata si duminica in cadrul Fed Cup la tenis.

Romania - Cehia / S-a tras la sorti ordinea meciurilor de la Fed Cup. Vezi cine va intra pe teren in prima partida

Partida de Fed Cup Romania - Cehia va incepe sambata de la ora 13. 00 si toate meciurile vor fi tranmise in direct de Dolce Sport.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 1-1. Halep si Kvitova in decisiv

Romania si Cehia sunt la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu programate in cadrul confruntarii din Fed Cup, Grupa Mondiala. La aceasta ora se disputa meciul dintre Simona Halep si Petra Kvitova, al treilea de simplu.

Romania - Cehia 1-1: SuperMonica! Niculescu a spulberat-o pe Kvitova si a reparat ce stricase Halep

A 37-a jucatoare a lumii a incheiat ziua surprizelor la Cluj. Dupa ce Karolina Pliskova 13 WTA) a trecut de Simona Halep 3 WTA), Romania a reusit sa egaleze dupa o confruntare colosala in care favorita Petra Kvitova 9 WTA) a fost dominata, in permanenta, de adversara ei.

LIVETEXT: Romania - Cehia 2-1! Monica Niculescu - Karolina Pliskova e meciul care ne poate duce in semifinalele FedCup

Romania conduce Cehia cu 2-1 in sferturile de finala ale Fed Cup, iar o victorie a Monicai Niculescu in meciul cu Pliskova ne va califica in careul de asi.

FOTOGALERIE FedCup Romania - Cehia 2-3. Pliskova duce aproape singura Cehia in semifinale.Mitu/Olaru, invinse de Pliskova/Strykova fara drept de apel in meciul decisiv

Romania a pierdut o intalnire extrem de disputata cu campioana mondiala en-titre, Cehia, totul fiind decis in ultima partida, cea de dublu. Desi Monica Niculescu si Simona Halep au castigat disputele cu nr. 1 din echipa Cehiei, Petra Kvitova, ele au fost nevoite se se recunoasca invinse in fata Karolinei Pliskova, care le-a batut pe amandoua si a jucat si in meciul de dublu, in care Mitu si Olaru nu au reusit nici macar sa aiba vreo minge de break.

Jucatoare in lacrimi, dupa infrangerea din meciul cu Cehia

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu nu a putut vorbi, duminica seara, la conferinta de presa de dupa infrangerea din meciul cu Cehia din cauza lacrimilor, ea considerand ca evolutia sa a dus la esecul echipei nationale a Romaniei in Fed Cup, transmite Agerpres.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 2-1. Decisiv intre Niculescu si Pliskova

Romania conduce Cehia dupa primele trei meciuri de simplu si mai avem nevoie de un singur punct pentru a obtine calificarea in semifinalele Fed Cup. Acolo ne-ar astepta invingatoarea dintre Germania si Elvetia.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 1-1. Halep-Kvitova (duminica, 13:00)

Romania si Cehia sunt la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu programate in cadrul confruntarii din Fed Cup, Grupa Mondiala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )