Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum ajung copiii de 10 ani la Urgente din cauza drogurilor. Principalii vinovati: dealerii care racoleaza consumatori si prietenii din anturaje nepotrivite

Adevărul Adevărul,
Cum ajung copiii de 10 ani la Urgente din cauza drogurilor. Principalii vinovati: dealerii care racoleaza consumatori si prietenii din anturaje nepotrivite

Statisticile Centrului Antidrog Timisoara scot la iveala cifre alarmante: se inregistreaza consum de droguri de la varste tot mai fragede. Potrivit celor care lupta impotriva consumului de droguri, media consumatorului din judetul Timis, de exemplu, este cuprinsa intre 14 si 18 ani, dar sunt si cazuri de copii mai mici care se drogheaza. continuă pe Adevărul

Biris (MFP): Avem o frauda uriasa pe TVA in Romania si in Europa. Nu cumva din cauza ca legislatia europeana a ajuns o invitatie la frauda?

Atat Romania, cat si Europa, inregistreaza o frauda uriasa pe Taxa pe Valoarea Adaugata TVA), iar cauzele trebuie eliminate, a declarat, joi, secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice Gabriel Biris, intr-o conferinta de specialitate, citat fiind de Agerpres. In privinta fiscalizarii consumului TVA) avem o frauda uriasa pe TVA, atat in Romania, cat si in Europa. De ce? Nu cumva din cauza ca legislatia europeana in materie de TVA a ajuns o invitatie la frauda? Nu cumva acesta e motivul? Vedem in jurul nostru un comportament care nu este unul foarte stimulativ pentru cei care creeaza, muncesc, inteleg sa fie cetateni onesti ai acestei tari. Nu facem nimic pentru impozitarea pe bune a sumelor care nu pot fi declarate, a spus Biris.

RATB a pierdut aproximativ un milion de lei din cauza actelor de vandalism in 2015

RATB a pierdut in 2015 circa un milion de lei din cauza actelor de vandalism, cu 24,82% mai putin ca in 2014, au anuntat reprezentantii regiei.

Allianz are profituri sub asteptari din cauza catastrofelor naturale

Allianz SE, cel mai mare asigurator european, a realizat un castig sub estimari in ultimul trimestru din 2015, din cauza solicitarilor de despagubiri in urma catastrofelor naturale.

Peste 500 masini Chrysler 300 din Romania, rechemate in service din cauza airbag-urilor

Un total de 516 unitati Chrysler 300, vandute in Romania in perioada 2005-2010, sunt rechemate in service din cauza airbag-urilor, problema fiind deja foarte cunoscuta la multe alte masini echipate cu airbag-uri provenite de la furnizorul japonez Takata.

Un elev a ajuns la spital, dupa ce i s-a facut rau din cauza unui film documentar despre avort, vazut la ora de religie

Un elev a ajuns, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui, dupa ce i s-a facut rau la ora de religie, in timp ce se uita la un film despre avort, Strigatul mut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )