Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum a ajuns celebru Dani Mocanu. Cine era acum cativa ani actualul star de pe Youtube

Playtech Playtech,
Cum a ajuns celebru Dani Mocanu. Cine era acum cativa ani actualul star de pe Youtube

Dani Mocanu este una dintre cele mai cunoscute personalitati din Romania la ora actuala. Este cunoscut pentru caracterul sau diferit si modul in care isi abordeaza cariera. Melodiile lui sunt ascultate de tineri din toata tara, dar si din occident. Unele cantece interpretate de artist au avut si un impact negativ asupra carierei acestuia, din . continuă pe Playtech

Dani Mocanu, reactie socanta dupa ce s-a retras din muzica: O sa vedeti prostituatele

Probabil unul dintre cei mai de succes cantareti de manele din ultimul timp, Dani mocanu, a ales sa se retraga definitiv, din muzica. Manelistul a s-a hotarat sa urmeze alt drum. Ce face Dani Mocanu dupa ce s-a retras din muzica Dani Mocanu a anuntat ca, din data de 7 ianuarie 2021 va renunta definitiv .

Se dau si 900 de lei pentru acesti romani. Cine primeste acum banii si de ce

Se dau si cate 900 de lei pentru acesti romani. Statul va acorda fermierilor si pescarilor prime la comercializarea produselor lor, agricole, pescaresti si de acvacultura. Primele va fi de 100 euro, respectiv de 200 euro, in functie de cantitatea de produse vandute, dupa cum arata un proiect de lege promulgat de presedintele tarii. Ajutoarele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )