Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cum alegem cele mai eficiente metode alternative de producere a energiei

România Liberă România Liberă,
Cum alegem cele mai eficiente metode alternative de producere a energiei

Costurile tot mai ridicate ale energiei conventionale ne determina sa ne indreptam catre sistemele alternative de producere a energiei necesare pentru confortul locuintei. Prin energie alternativa sau regenerabila se intelege energia derivata dintr-un larg spectru de resurse, toate avand capacitatea de a se reinnoi, cum este de exemplu energia solara, eoliana, geotermala sau biogazul. Initial, investitia este deobicei considerabila, insa pe langa faptul ca sunt ecologice, solutiile alternative pot aduce si economii importante prin reducerea cheltuielilor: 70% prin folosirea panourilor solare si pana la 80% cu pompele de caldura. continuă pe România Liberă

Specialistii dezvaluie cele mai eficiente metode pentru a adormi mai usor

Sfaturile cercetatorilor privind metodele prin care poti adormi mai repede au fost dintotdeauna controversate si asta se datoreaza faptului ca ei folosesc metode stiintifice pentru a ajunge mai repede pe taramul viselor. Desi par ciudate, sfaturile specialistilor sunt bazate pe cercetari amanuntite.

Chic Ville: Cele mai cumparate produse sunt cele destinate bucatariei

Cele mai bine vandute produse de magazin homedeco sunt cele de dimensiuni mici, care se schimba frecvent in functie de sezon si tendinte. Astfel, pe primele locuri se regasesc produse pentru servirea mesei, precum boluri, cesti, cani, farfurii si tavi. Indiferent de sezon, topul celor mai cumparate produse din magazinele Chic Ville este dominat de accesoriile necesare intr-o bucatarie obisnuita, pe care romanii le schima frecvent, urmand tendintele in acest domeniu. Astfel, un client cheltuie, in medie, circa 125 lei / persoana in magazin, iar pe langa produsele din categoria BucatarieMasa, cosul este completat si de decoratiuni interioare precum rame si ghivece.

Cele mai comentate rochii de mireasa ale anului

Sunt femei puternice, frumoase, talentate! Ce au in comun Anda Adam, Anca Bucur Miss World Fitness) si solistele trupei Amadeus: Andreea, Patricia, Bianca si Naomi? Toate au ales rochii Bella Sposa pentru proiecte personale sau profesionale.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

VIDEO Scarile pictate din Romania au fost votate cele mai frumoase din lume. Strada Xenofon este refacuta chiar in aceste zile

Ati ajuns vreodata pe scarile Rakoczi din Targu Mures sau pe cele de pe strada Xenofon din Capitala? Daca da, ati pasit pe cele mai frumoase scari pictate din lume.

Topul filmelor cu cele mai mari incasari din aceasta vara VIDEO

Vara anului 2015 a fost una fantastica pentru lungmetrajele SF si pentru animatii, titluri precum Jurassic World, Avengers: Age of Ultron si Minions ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari.

Aproape 1.400 de locuri de munca oferite prin reteaua Eures. Cele mai multe in Spania si Germania

Aproape 1. 400 de locuri de munca sunt oferite prin reteaua Eures, cele mai multe oportunitati de angajare fiind in Spania, Germania si Marea Britanie, unde se cauta muncitori necalificati in agricultura, factori postali si personal medical.

Afectiuni care pot provoca decesul in timpul somnului. Obezitatea si viata sedentara, cele mai frecvente cauze ale unei morti subite

Din ce in ce mai multi oameni sufera de tulburari de somn, se trezesc de multe ori obositi sau solicita ajutorul unor medici pentru a-si trata afectiunile care le tulbura somnul. Printre cele mai grave si intalnite cauze ale tulburarilor de somn se afla obezitatea.

SUA: Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army (VIDEO)

Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army, informeaza AFP. Capitanul Kristen Griest, in varsta de 26 de ani a invocat faptul ca sefii militari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )