Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cum se apara fostii colegi de alianta urmariti penal pentru subminarea economiei nationale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum se apara fostii colegi de alianta urmariti penal pentru subminarea economiei nationale

Procurorul general al Parchetului ICCJ a solicitat Senatului si, respectiv, sefului statului declansarea procedurilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian si, respectiv, Adriean Videanu, pentru complot. continuă pe Wall-Street Ro

DNA: Dorinel Modreanu si Euro Proiect, urmariti penal pentru fals intelectual

Dorinel Modreanu, cumnatul lui Nini Sapunaru, si Euro Proiect SRL Focsani, firma la care deputatul PNL a detinut 49,5% din actiuni, sunt urmariti penal de Directia Nationala Anticoruptie DNA) Iasi, intr-un dosar privind folosirea de documente false pentru obtinerea unor fonduri europene.

Doi timisoreni, urmariti penal pentru evaziune fiscala in valoare de peste un milion de euro

Politistii din cadrul Seviciului de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, au dispus inceperea urmaririi penale fata de doi barbati suspectati de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si complicitate.

Seful ANI are dosar penal pentru conducere fara permis, dintr-o neconcordanta in baza de ...

Directorul Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu putea avea dosar penal pentru conducere fara permis, dintr-o neconcordanta in baza de date. Potrivit unor surse din Politie, Horia Georgescu a fost oprit de politistii rutieri pe Soseaua Chitilei, sambata, la ora 3. Politistii au constatat ca Georgescu avea permisul suspendat inca din data de 9 august 2013, acesta prezentand un certificat de grefa care dovedea ca el contestase masura suspendarii. Contestatia nu aparea in baza de .

Fostul director al fabricii de armament de la Sadu a fost retinut. Alti doi sefi ai uzinei mecanice, urmariti penal

Fostul director al fabricii de armament de la Sadu, Lori Boian, a fost retinut pentru ca ar fi vandut la negru sute de tone de materiale din rezerva unitatii pentru cazuri de urgenta. Alti doi fosti directori.

Seful ANI are dosar penal pentru conducere fara permis, dintr-o neconcordanta in baza de date

Presedintele ANI Horia Georgescu s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost oprit de un echipaj al Brigazii Rutiere care a constatat ca acesta figura cu permisul suspendat, ulterior dovedindu-se ca el contestase sanctiunea, insa aceasta informatie.

Seful ANI, Horia Georgescu, s-a ales cu dosar penal pentru ca a condus avand permisul suspendat

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, s-a ales cu dosar penal dupa ce vineri a fost depistat de politistii bucuresteni conducand, desi avea permisul suspendat, a declarat luni pentru Agerpres Andrei Codau, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )