Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cum arata acum Titus Steel si Jasmine Rouge. Cele doua starlete au o fiica frumoasa foc!

Playtech Playtech,
Cum arata acum Titus Steel si Jasmine Rouge. Cele doua starlete au o fiica frumoasa foc!

Au avut parteneri fierbinti, dar au devenit doi soti cuminti. Daca despre blondina poate nu multi isi faceau probleme ca va avea, in final, o viata linistita, cand vine vorba de veteranul filmelor porno, situatia a stat diferit, mai mult cu cat acesta, cu sotie si copil, inca isi face loc in industria care l-a . continuă pe Playtech

Foto. Simona Halep, schimbare de look care a aprins imaginatia fanilor. Cum arata acum

Simona Halep a decis sa se retraga de la US Open 2020 din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus. Astfel, turneul de la Praga, pe care a si reusit sa il castige, ramane singurul disputat dupa restartul din circuitul WTA. Iar pentru Halep urmeaza o noua pauza destul de lunga. Va mai juca abia .

Cum arata acum sotia lui Cristi Chivu. Cat de mult schimbata este Adelina

Adelina Chivu a apelat la ajutorul unui medic estetician pentru a-si face unele imbunatatiri, iar diferentele dinainte si de dupa bisturiu sunt remarcabile. Adelina, complet schimbata. Sotia lui Cristi Chivu are un trup fara cusur Fosta prezentatoare de stiri sportive la Antena 1, Adelina, are o casnicie fericita de peste zece ani cu fostul international .

Elena Ionescu de la Survivor are sani noi, dar nu si-a pus silicoane. Cum arata acum: radiaza de fericire

Elena Ionescu s-a reinventat dupa divort, iar experienta de la Survivor a contat la revenirea sa din punct de vedere psihic. Cum acest aspect a fost reparat, a urmat cel fizic, pe care l-a lustruit de curand, marindu-si sanii printr-o procedura deloc dureroasa fata de interventia de augmentare ce implica bisturiul. Elena Ionescu si-a marit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )