Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum arata prima statie smart de autobuz din tara: A fost deja data in functiune

Antena3 Antena3,
Cum arata prima statie smart de autobuz din tara: A fost deja data in functiune

De la sfarsitul saptamanii trecute a fost pusa in functiune prima statie smart de autobuz din Sibiu, pe bulevardul Coposu, langa Piata Teatrului. Cu un singur click oamenii pot afla informatii despre liniile de autobuze si conexiunile intre trasee, iar turistii pot afla unde sunt amplasate cele mai importante obiective turistice din oras. continuă pe Antena3

Prima statie smart de autobuz din Sibiu a fost pusa in functiune

De la sfarsitul saptamanii trecute a fost pusa in functiune prima statie smart de autobuz din Sibiu, de pe bulevardul Coposu, de langa Piata Teatrului.

Cum arata Prima Doamna a Americii in tinerete

Aparitiile sale publice sunt mai degraba modeste ar spune unii, cel putin in comparatie cu cele ale fostei Prime Doamne, Melania Trump. Iata insa cum arata Jill Biden, Prima Doamna a Americii, in tinerete, pe vremea cand era model.

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara. Cei mici mereu simt nevoia sa deseneze ceva, lucru foarte recomandat pentru dezvoltarea unei imaginatii bogate. Dar ce ne facem atunci cand incep sa deseneze pe pereti si haine, in loc de caiete si hartii colorate? Iata .

Coduri galbene de ninsori, vant si polei in mai multe regiuni din tara. Cum va fi vremea in Bucuresti

Meteorologii au emis duminica oua coduri galbene de ninsori, vint si polei, valabile pana luni, 1 februarie. Astfel, in intervalul 31 ianuarie, ora 16:00 01 februarie, ora 12:00, vor avea loc precipitatii moderate cantitativ, polei si intensificari ale vantului in mai multe regiuni din tara.

Cum se face aprovizionarea centrelor de vaccinare din tara si care este numarul de doze suplimentare pe care DSP il poate cere. Gheorghita: Exista un numar maxim de doze (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita a explicat care este numarul maxim de doze pe care DSP il poate cere in plus, fata de numarul programarilor din platforma: Un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )