Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum arata smartphone-ul care costa 33 de dolari. A fost lansat deja pe piata

Antena3 Antena3,
Cum arata smartphone-ul care costa 33 de dolari. A fost lansat deja pe piata

Producatorul de software Mozilla Corp a lansat, luni, pe piata din India, primul sau smartphone low-cost, la un pret de 1. 999 de rupii 33 de dolari), in incercarea de a cuceri o cota de piata cat mai mare. continuă pe Antena3

Mozilla lanseaza pe piata din India un smartphone care costa 33 de dolari

Producatorul de software Mozilla Corp a lansat, ieri, pe piata din India, primul sau smartphone low-cost, la un pret de 1. 999 de rupii 33 de dolari), incercand sa cucereasca o cota de piata cat mai mare in a doua cea mai populata tara din lume, transmite Bloomberg, citata de Agerpres.

Mozilla a lansat un smartphone ultra low-cost, la 33 de dolari

Mozilla anunta acum cateva luni ca va lansa un smartphone low-cost la 25 de dolari, iar modelul s-a lansat acum in India la un pret ceva mai mare: 33 de dolari. Compania spune ca modelul simplu va fi accesibil si celor care pana acum nu si-au permis un telefon cu sistem de operare. Modelul are ecran de 3,2 inci, camera de 2 MP si procesor de 1 GHz.

Asa arata masina care costa 10 MILIOANE de dolari. Este regina kitsch-ului. Cum este interiorul

Pentru cei care nu mai stiu ce sa mai faca cu banii, o firma de tunning auto propune masina din aur. Bolidul a fost tunat cu diamante, cristale si pietre pretioase, iar interiorul imbracat in foita de aur. Rez.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )