Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cum se circula pe drumurile din Moldova in urmatoarele zile. Probleme cauzate de prima ninsoare serioasa din iarna 2014

Adevărul Adevărul,
Cum se circula pe drumurile din Moldova in urmatoarele zile. Probleme cauzate de prima ninsoare serioasa din iarna 2014

Prima ninsoare a cazut in municipiul Iasi in noaptea de 1 spre 2 decembrie si a determinat aparitia primelor probleme legate de ninsoare. continuă pe Adevărul

Victor Ponta saluta rezultatelor alegerilor din Moldova

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis lui Marian Lupu, presedintele Partidului Democrat din Moldova, felicitari pentru rezultatul obtinut la alegerile din Republica Moldova, salutand votul pentru directia pro-europeana, demonstrat de.

Trafic de 1 Decembrie: Avertizare de polei pe drumurile din Brasov, Sibiu, Covasna, Olt

In intervalul orar 07. 00, pentru judetele Brasov, Sibiu, Covasna pe drumurile nationale si europene, CNADNR actioneaza preventiv imprastiind materiale antiderapante pe sectoarele de drumuri nationale si autostrazi pe care exista riscul formarii lunecusului si poleiului.

Klaus Iohannis: Alegerile din Moldova arata ca majoritatea electoratului doreste o continuare accelerata a parcursului european al tarii

Presedintele ales Klaus Iohannis afirma, intr-un comunicat de presa, ca rezultatul alegerilor din Republica Moldova este limpede: electoratul isi doreste un guvern reformist, decis sa continue efortul de modernizare in sens european a Republicii Moldova.

Partidul Comunistilor din R.Moldova: Este inadmisibil ca Iohannis sa se amestece in procesul electoral din Moldova

Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM) si-a exprimat ingrijorarea fata de vizita pe care a efectuat-o la Chisinau Klaus Iohannis, apreciind ca este inadmisibil ca un reprezentant al puterii dintr-o tara vecina sa se amestece in procesul electoral din Moldova, scrie Mediafax.

Cum decurg negocierile politice la Chisinau. Coalitia Pro-Europeana din Moldova cere asistenta de la UE pentru formarea guvernului

Alianta pentru Integrare Europeana din Republica Moldova se pregateste sa guverneze din nou desi votul de duminica a insemnat o lovitura inclusiv pentru cele trei partide proeuropene care au reusit sa intre in Parlament. Lupta interna din randul Coalitiei care a existat pana acum pare sa se repete si de aceasta data. Desi Marian Lupu, Vlad Filat si Mihai Ghimpu, liderii celor trei partide aflate la guvernare, sunt convinsi ca vor continua impreuna pe drumul european al Moldovei, ei cer asistenta Uniunii Europene pentru a forma noua Coalitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )