Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cum comenteaza premierul Ponta faptul ca sotia vicepremierului Chitoiu e urmarita penal.

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza premierul Ponta faptul ca sotia vicepremierului Chitoiu e urmarita penal.

Faptul ca sotia vicepremierului Daniel Chitoiu, ministru de Finante, este urmarita penal nu are nicio legatura cu activitatea de ministru a acestuia, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, raspunzand unei intrebari, adaugand ca este foarte multumit de activitatea liberalului in Guvern. Solicitat sa precizeze daca faptul ca sotia lui Chitoiu este urmarita penal va afecta activitatea acestuia in Guvern si daca va lua masuri impotriva acestuia, Ponta a precizat: Pe vremea comunistilor, in . continuă pe România Liberă

Cum comenteaza Ponta faptul ca sotia lui Chitoiu e urmarita penal.

Premierul Victor Ponta a declarat ca este multumit de activitatea ministrului de Finante, Daniel Chitoiu, iar faptul ca sotia lui este urmarita penal nu are nicio legatura cu activitatea de ministru a acestuia, informeaza Mediafax. Solicitat sa precizeze daca faptul ca sotia lui Chitoiu este urmarita penal va afecta activitatea acestuia in Guvern si daca va lua masuri impotriva acestuia, Ponta a precizat: Pe vremea comunistilor, in general in anii 50, dosarul trebuia sa prevada si ce face .

Victor Ponta: Faptul ca sotia lui Daniel Chitoiu e urmarita penal nu are legatura cu activitatea lui de ministru

Primul ministru, Victor Ponta, a declarat luni ca urmarirea penala a sotiei a ministrului Daniel Chitoiu nu are nicio legatura cu activitatea de ministru a acestuia, relateaza Mediafax. Pe vremea.

Sondaj CSOP: Ministrul Stroe si premierul Ponta, principalii vinovati de tragedia aviatica din Muntii Apuseni

Fostul ministru de Interne, Radu Stroe si premierul Victor Ponta sunt considerati de romani principalii vinovati pentru modul in care s-a actionat in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Este concluzia.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )