Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum comenteaza presa internationala alegerile din Turcia

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza presa internationala alegerile din Turcia

Alegerile legislative din Turcia au transmis mai multe mesaje clasei politice, intre care faptul ca vor ca problema kurda sa fie tratata in Parlament . continuă pe România Liberă

AKP a castigat alegerile legislative din Turcia, dar a pierdut majoritatea absoluta in Parlament

Liderul partidului pro-kurd din Turcia exclude o coalitie cu AKP * Liderul MHP vrea alegeri anticipate daca eforturile pentru o coalitie esueaza Partidul islamo-conservator al presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan a castigat alegerile legislative desfasurate duminica in Turcia, dar a pierdut, dupa 13 ani, majoritatea absoluta in Parlament, potrivit rezultatelor finale, relateaza France TV Info in pagina electronica.

Ce scrie presa internationala despre urmarirea penala a premierului Victor Ponta

Presa internationala relateaza, vineri, despre urmarirea penala a premierului Romaniei, Victor Ponta, suspectat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata, spalare de bani si conflict de interese.

Presa internationala, despre Victor Ponta: Premierul, sfidator in fata cererii de demisie

Presa internationala a tratat subiectul punerii sub urmarire penala a premierului Victor Ponta din perspectiva luptei anticoruptie din Romania.

Decizie INCREDIBILA a unui tribunal din Turcia. Femeie, AMENDATA pentru ca sotul s-a ranit in timp ce o batea

O femeie din Turcia a fost amendata dupa ce sotul ei s-a ranit la o mana in timp ce o batea.

Dosarul lui Ponta in presa internationala. Le Figaro: Problemele judiciare ar putea semnala decaderea lui Ponta, dupa o cariera rapida si inedita

Problemele judiciare ale premierului Victor Ponta ar putea semnala erodarea pozitiei politicianului social-democrat care a avut o cariera rapida si inedita in istoria postcomunista a Romaniei, comenteaza Le Figaro, notand ca este primul caz in care un prim-ministru in functie este suspectat de coruptie.

Efectele economice ale alegerilor din Turcia: Bursa a scazut cu 8%, lira a cazut la un minim record fata de dolar, iar investitorii vand obligatiunile turcesti

Pietele financiare turcesti au avut o dimineata agitata luni dupa ce lira locala a cazut la un minim record fata de dolar iar randamentele obligatiunilor guvernamentale au crescut dupa ce partidul islamist AK si-a pierdut, dupa 13 ani majoritatea absoluta din Parlament, scrie Financial Times.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )