Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum comenteaza sefa iCCJ votul in cazul lui Ponta

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza sefa iCCJ votul in cazul lui Ponta

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, a declarat, marti, referitor la votul dat in Camera Deputatilor in privinta lui Victor Ponta, ca problema avizarii sau neavizarii inceperii urmaririi penale apartine Parlamentului, care asa a inteles sa decida. continuă pe România Liberă

Macovei, despre votul in cazul lui Ponta: Toate acestea se construiesc in jurul unui plan. Vin lunile de vara in care se poate da lovitura de gratie (VIDEO)

Monica Macovei considera ca actiunea Parlamentului de marti in cazul votului premierului Victor Ponta este parte dintr-un plan prin care se va da lovitura de gratie, cel mai probabil in lunilie.

Sefa ICCJ critica modificarile aduse Codului Penal

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, a criticat, marti, mai multe prevederi ale proiectului privind Codul Penal, printre care si raspunderea magistratului cu privire la sentintele acordate.

Adrian Nastase: Am fost de parere ca Basescu nu trebuia hartuit cu actiuni penale in timpul mandatelor. De ce acelasi tip de rationament nu putea fi aplicat si in cazul premierului Ponta?

Fostul premier, Adrian Nastase, comenteaza pe blogul sau situatia lui Victor Ponta, facand o comparatie cu fostul presedinte, Traian Basescu. El este de parere ca acuzatiile penale impotriva premierului ar.

Sefa iCCJ, despre mesajul lui Cazanciuc catre PNL: Justitia poate aprecia daca anumite actiuni sunt penale

Justitia, parchetele pot aprecia daca anumite actiuni sunt sau nu in sfera penala a fost raspunsul presedintei iCCJ, Livia Stanciu, la afirmatiile ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, potrivit carora.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )