Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum este marcata Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene.

România Liberă România Liberă,
Cum este marcata Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene.

Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene este sarbatorita, in acest weekend, printr-o serie de ceremonii la care accesul publicul este liber. Citeste si Ministrul apararii nationale a decorat militarii Fortelor Aeriene Romane Sambata, de la ora 11. 00, la Monumentul Eroilor Aerului din Piata Aviatorilor va avea loc o ceremonie militara si religioasa cu depuneri de coroane de flori, iar intre orele 12. 00, are loc Ziua Portilor Deschise la Flotila 90 Transport Aerian Otopeni Gheorghe . continuă pe România Liberă

Ministrul apararii nationale a decorat militarii Fortelor Aeriene Romane.

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, a participat vineri, la ceremoniile militare dedicate sarbatorii Zilei Aviatiei si a centenarului aeronauticii militare la Muzeul National al Aviatiei, unde a conferit Statului Major al Fortelor Aeriene Emblema de onoare a Armatei Romaniei. Citeste si Cum este marcata Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene Va felicit pentru implinirea celor 100 de ani de la infiintarea aeronauticii militare. Militarii Fortelor Aeriene Romane au dovedit ca sunt .

Brigada Rutiera anunta restrictii in trafic, sambata, de Ziua Aviatiei Romane

Sambata, 20 iulie 2013, in Bucuresti va avea loc o ceremonie militara si religioasa cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene la Monumentul Eroilor Aerului. Astfel, in intervalul orar 09. 00 traficul rutier va fi restrictionat pe anumite artere de circulatie.

Circulatie restrictionata pe Bulevardul Aviatorilor, pentru manifestarile de Ziua Aviatiei

Circulatia pe Bulevardul Aviatorilor din Bucuresti va fi restrictionata, sambata, intre orele 9:30 - 12:00, cu prilejul unor manifestari dedicate Zilei Aviatiei, potrivit Mediafax. Astfel, circulatia va fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )