Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum se EXPLICA frigul neobisnuit din mijlocul lui aprilie. Cand a mai trecut Romania printr-o situatie similara

B1 B1,
Cum se EXPLICA frigul neobisnuit din mijlocul lui aprilie. Cand a mai trecut Romania printr-o situatie similara

Frigul din ultimele zile a luat Romania prin surprindere, in ciuda avertismentelor date de meteorologi. Gabriela Bancila, meteorolog la Administratia Nationala de Meteorologie, a declarat pentru. continuă pe B1

Explicatia frigului neobisnuit din mijlocul lunii aprilie. Cand a mai trecut Romania printr-o situatie similara

In ultimele zile, in mai multe zone din tara a nins, iar temperaturile au scazut foarte mult, sub zero grade, o situatie atipica pentru aceasta perioada a anului. Gabriela Bancila, meteorolog la Administratia Nationala de Meteorologie, a declarat pentru HotNews. ro ca aceste fenomene meteo nu sunt normale pentru aceasta perioada, avand o rata de aparitie foarte rara, ultimul de acest gen avand loc in urma cu 20 de ani, in 1996.

Iarna isi reintra in drepturi in mijlocul lunii aprilie. Circulatia feroviara si mai multe drumuri nationale sunt blocate din cauza zapezii abundente. Salvamontistii avertizeaza ca in zonele montane exista riscul declansarii avalanselor

Iarna s-a reintors in tara, iar ninsorile abundente au acoperit drumurile din mai multe judete. Problemele au aparut in zonele montane ale judetelor Pra si Maramures, aflat sub cod galhovaben de vreme rea. De asemenea, tot din cauza vremii, zece localitati din sase judete au ramas fara energie electrica.

VIDEO. Iarna isi reintra in drepturi in mijlocul lunii aprilie. Circulatia feroviara si mai multe drumuri nationale sunt blocate din cauza zapezii. Salvamontistii avertizeaza ca in zonele montane exista riscul declansarii avalanselor

Iarna s-a reintors in tara, iar ninsorile abundente au acoperit drumurile din mai multe judete. Problemele au aparut in zonele montane ale judetelor Prahova si Maramures, aflat sub cod galben de vreme rea. De asemenea, tot din cauza vremii, zece localitati din sase judete au ramas fara energie electrica.

Un caine incearca sa isi salveze cel mai bun prieten din mijlocul strazii! Patrupedul PLANGE punandu-si viata in pericol pentru a-l readuce la viata (VIDEO)

Nu doar oamenii sufera atunci cand se stinge din viata cineva drag. Clipul ajuns viral pe internet arata ca si patrupezii sunt la fel de emotivi atunci cand partenerul lor de joaca dispare. Putem.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )