Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum explica Niels Schnecker despartirea de Crin: Romania nu-i America

Adevărul Adevărul,
Cum explica Niels Schnecker despartirea de Crin: Romania nu-i America

Niels Schnecker si-a motivat decizia de a parasi echipa de campanie a lui Crin Antonescu, prin faptul ca Romania difera de America in ce priveste pregatirea unei campanii electorale. in ciuda deciziei sale, Schnecker a continuat sa aduca numai cuvinte de lauda pentru fostul sau client. continuă pe Adevărul

Niels Schnecker, dupa despartirea de Antonescu: Am considerat PNL un foarte bun organizator

Niels Schnecker nu a dorit sa spuna care sunt motivele pentru care a demisionat de la sefia campaniei pentru prezidentiale lui Crin Antonescu, precizand doar ca motivele nu sunt relevante. Astazi am decis.

UPDATE Crin Antonescu: Activitatea lui Niels Schnecker in calitate de consilier al meu va inceta/ Schnecker: Sunt convins si acum de faptul ca domnul Crin Antonescu va fi cel mai bun presedinte al Romaniei

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni ca activitatea lui Niels Schnecker in calitate de consilier al sau va inceta. Antonescu anuntase in iunie anul trecut ca Schnecker, fost prezentator Antena 3, va fi directorul de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014. UPDATE Niels Schnecker a precizat intr-un comunicat de presa citat de Agerpres ca luni i-a prezentat lui Crin Antonescu demisia din functia de director de campanie prezidentiala.

Crin Antonescu: Activitatea lui Niels Schnecker in calitate de consilier al meu va inceta

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni ca activitatea lui Niels Schnecker in calitate de consilier al sau va inceta. Antonescu anuntase in iunie anul trecut ca Schnecker, fost prezentator Antena 3, va fi directorul de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014.

Crin Antonescu: Niels Schnecker paraseste echipa de campanie pentru prezidentiale (VIDEO)

Consultantul politic Niels Schnecker a decis sa paraseasca echipa de campanie pentru prezidentiale a presedintelui PNL, Crin Antonescu, a confirmat liderul PNL. Da, colaborarea dintre mine si domnul Schnecker v.

Niels Schnecker a renuntat la functia de sef de campanie a lui Crin Antonescu

Niels Schnecker nu mai este seful de campanie al lui Crin Antonescu. Liderul PNL a confirmat informatia, dar a refuzat sa detalieze motivele separarii, precizand insa ca a avut o colaborare buna cu fostul.

Niels Schnecker isi da demisia din functia de consilier al lui Crin Antonescu.

Consultantul politic Niels Schnecker a decis sa paraseasca echipa de campanie pentru prezidentiale a presedintelui PNL, Crin Antonescu, informeaza Mediafax. Cred ca Partidul National Liberal are experienta si capacitatea de a conduce mai departe aceasta misiune. Ii voi sta si mai departe la dispozitie pentru orice stat si ii voi purta in continuare aceeasi prietenie. Sper ca rezultatele atat la alegerile europarlamentare, cat si la cele prezidentiale sa fie cele scontate. Sunt convins si acum .

Niels Schnecker a parasit echipa de campanie a lui Antonescu

Consultantul politic Niels Schnecker a parasit echipa de campanie pentru alegerile prezidentiale a presedintelui PNL, Crin Antonescu, au declarat pentru ziarul BURSA surse din PNL.

Surse: Niels Schnecker paraseste echipa de campanie pentru prezidentiale a lui Antonescu

Consultantul politic Niels Schnecker a decis sa paraseasca echipa de campanie pentru prezidentiale a presedintelui PNL, Crin Antonescu. Decizia vine in urma problemelor de comunicare intampinate in decursul.

Niels Schnecker nu mai este strategul lui Crin Antonescu. Ce ascunde CV-ul sau

Seful de campanie al lui Crin Antonescu, Niels Schnecke, a decis sa paraseasca echipa de campanie pentru prezidentiale a presedintelui PNL, in urma problemelor de comunicare intampinate in decursul colaborarii din ultimele luni de zile. Informatia a fost confirmata astazi de Crin Antonescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )