Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum explica Ponta lipsa de cvorum de la validarea lui Rares Bogdan la sefia TVR.

România Liberă România Liberă,
Cum explica Ponta lipsa de cvorum de la validarea lui Rares Bogdan la sefia TVR.

Premierul Victor Ponta a sustinut ca declaratiile lui Rares Bogdan, propus de PNL pentru conducerea TVR, au fost de natura, in mod sigur, sa duca la lipsa cvorumului, deoarece parlamentarii nu pot fi dusi cu forta sa voteze pe oricine intr-o functie importanta, de presedinte, relateaza Mediafax. Nu stiu ce au zis colegii liberali si nu vreau sa comentez, insa cred ca mai multa intelepciune si retinere in declaratii ar ajuta foarte mult. Cred ca si declaratiile candidatului propus de PNL au . continuă pe România Liberă

Validarea lui Rares Bogdan, respinsa de Parlament

Update 16:31 Rares Bogdan, respins de Parlament din lipsa de cvorum Validarea lui Rares Bogdan, propus de PNL in functia de presedinte director general interimar al TVR, a fost respinsa de Parlament, din lipsa de cvorum, transmit surse parlamentare.

Validarea lui Rares Bogdan, respinsa de Parlament din lipsa de cvorum. Bogdan: A fost un aranjament politic

Validarea lui Rares Bogdan, propus de PNL in functia de presedinte director general interimar al TVR, a fost respinsa de Parlament, pentru ca nu a fost cvorum. Numirea lui Rares Bogdan a intrunit 174 de voturi .

Validarea lui Rares Bogdan la sefia TVR, respinsa de Parlament din lipsa de cvorum

Update 16. 35 - Validarea lui Rares Bogdan, propus de PNL in functia de presedinte director general interimar al TVR, a fost respinsa de Parlament, pentru ca nu a fost cvorum, au precizat surse parlamentare citate.

Rares Bogdan nu a fost validat de Parlament ca sef interimar al TVR, din lipsa de cvorum

Validarea lui Rares Bogdan, propus de PNL in functia de presedinte director general interimar al TVR, a fost respinsa de Parlament, pentru ca nu a fost cvorum, au precizat surse parlamentare, potrivit Mediafax .

Validarea lui Rares Bogdan la sefia TVR, respinsa de Parlament din lipsa de cvorum. E o bataie de joc

Update 16. 45 - Rares Bogdan, propus de PNL pentru pozitia de presedinte director general interimar al TVR, a anuntat marti ca isi retrage candidatura pentru aceasta pozitie, dupa ce in plenul celor.

Un nou conflict Ponta-Antonescu din cauza lui Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii si se convenise, de principiu si din nou informal, nu printr-o vreo decizie a USL, sa propunem pe omul de televiziune, pe omul de presa, Rares Bogdan, a spus Antonescu. Liderul PNL a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost .

Cum explica Ponta scandalul din USL: Au cantat sirenele la Cotroceni si nu ne-am pus ceara ...

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, despre conflictul din USL ca exista niste lucruri care s-au adunat in timp, dar ca, in principal, problema este legata de faptul ca au cantat prea mult sirenele de la Cotroceni si nu ne-am pus destula ceara in urechi ca sa nu le auzim, relateaza Mediafax. Sunt niste lucruri care s-au adunat in timp, dar cred ca principala problema a fost faptul ca au cantat prea mult sirenele de la Cotroceni si uneori nu ne-am pus destula ceara in urechi ca sa nu .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )