Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum folosesc politicienii Internetul, din spatele gratiilor

România Liberă România Liberă,
Cum folosesc politicienii Internetul, din spatele gratiilor

Sunt in inchisoare, dar mesajele pe care vor sa le transmita ajung la cei interesati prin intermediul conturilor de Facebook si blogurilor. Fie ca vorbim despre personalitati din lumea politica, din lumea mondena sau chiar si din cea a fotbalului condamnate definitiv de instantele din Romania sau sunt inca in arest preventiv, mai toti reusesc sa tina legatura cu fanii din lumea libera. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Cum folosesc politicienii Internetul, din spatele gratiilor

Sunt in inchisoare, dar mesajele pe care vor sa le transmita ajung la cei interesati prin intermediul conturilor de Facebook si blogurilor. Fie ca vorbim despre personalitati din lumea politica, din lumea mondena sau chiar si din cea a fotbalului condamnate definitiv de instantele din Romania sau sunt inca in arest preventiv, mai toti reusesc sa tina legatura cu fanii din lumea libera.

Elena Udrea face acuzatii din spatele gratiilor: Parlamentarii joaca DUBLU

Din spatele gratiilor, Elena Udrea ii critica pe parlamentari dupa ce au respins inceperea urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian. Udrea a reactionat imediat pe facebook: Cand a fost vorba de mine, au.

Subiectele zilei: Tun de 16 milioane de euro. Baronul de Constanta se crede stapan peste banii publici; Guvernul din spatele gratiilor. Fostii ministri corupti ar putea forma oricand un guvern de uniune nationala; Lovitura de gratie data culturii. Cartil

Bugetul Romaniei, pagubit in 2013 cu peste 1 miliard de euro. Nereguli serioase la Guvern si Ministerul Finantelor. Bugetul statului a fost pagubit cu un peste un miliard de euro in 2013, arata Raportul anual al Curtii de Conturi. Dragostea lui Vosganian pentru Rusia trece pe la finul de cununie. Pe cand era sef de cabinet, finul senatorului a consiliat un patron din industria gazelor, care era interesat de afaceri cu Moscova.

Guvernul din spatele gratiilor: Un fost premier, secondat de un viceprim-ministru si o suita de ministri pot oricand alcatui un guvern al coruptiei validat de judecatori

Tot mai multi oameni politici au ajuns dupa gratii in ultimii ani. Se poate spune ca judecatorii au validat un guvern al coruptiei, fara a tine cont de culoarea politica. Guvernul propus de DNA.

REVISTA PRESEI. Guvernul din spatele gratiilor: Lista fostilor ministri condamnati pentru coruptie

In ziarele de luni, citim despre fostii ministri care au fost condamnati pentru fapte de coruptie, profiturile bancherilor dupa curatarea bilanturilor, despre romanul care face 45 mii de dolari pe zi, despre costurile autostradei Comarnic Brasov, dar si despre averea lui Vladimir Putin.

Elena Udrea afla marti daca va fi eliberata sau va ramane in spatele gratiilor

Elena Udrea afla marti daca va fi cercetata in continuare in arest sau va fi eliberata. Asta dupa ce Curtea Suprema a stabilit sa ia in discutie saptamana viitoare contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor.

Elena Udrea afla marti daca va fi eliberata sau va ramane in spatele gratiilor. Deputatul vrea sa renoveze celula in care este inchisa

Elena Udrea afla marti daca va fi cercetata in continuare in arest sau va fi eliberata. Asta dupa ce Curtea Suprema a stabilit sa ia in discutie saptamana viitoare contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost trimisa in spatele gratiilor.

Guvernul din spatele gratiilor. Fostii ministri corupti ar putea forma oricand un guvern de uniune nationala

Un fost premier, secondat de un viceprim-ministru si o suita de ministri pot oricand alcatui un guvern al coruptiei validat de judecatori. Guvernul propus de DNA a fost votat de Curtea Suprema. Si mai multi sunt cei care sunt acum anchetati sau judecati. Doi au statut special in acest guvern: nu pot fi anchetati pentru ca lipsesc avizele pentru inceperea urmarii penale impotriva lor.

Rusia blufeaza sau este pregatita de razboi? Care este arsenalul din spatele agresivitatii ruse

Conflictul din Ucraina, care ameninta sa escaladeze intr-o confruntare, fie ea si de la distanta, intre forte ale NATO si cele ale Rusiei, a facut pe multi sa se intrebe ce s-ar intampla in eventualitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )