Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum a fost anulata o nunta, din cauza inghetatei

Antena3 Antena3,
Cum a fost anulata o nunta, din cauza inghetatei

Cantitatea insuficienta de inghetata la o petrecere de dinaintea unei nunti din India a dus la un scandal monstru intre cele doua familii ale mirilor. Spiritele s-au incins, a venit si. continuă pe Antena3

Un zobr EgyptAir a fost anulat din cauza unei alarme false cu bomba

Un avion al companiei EgyptAir, care urma sa efectueze un zbor spre Thailanda, a fost evacuat, miercuri dimineata, pe aeroportul din Cairo, din cauza unei alarme false cu bomba,.

Un zbor EgyptAir a fost anulat din cauza unei alarme false cu bomba

Un avion al companiei EgyptAir, care urma sa efectueze un zbor spre Thailanda, a fost evacuat, miercuri dimineata, pe aeroportul din Cairo, din cauza unei alarme false cu bomba,.

Box: Fostul campion mondial Muhammad Ali, internat in spital, din cauza unor probleme respiratorii

Fostul campion mondial la box Muhammad Ali a fost internat, joi, intr-un spital din orasul american Phoenix, din cauza unor probleme respiratorii.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri, din cauza inundatiilor. Vezi care este situatia traficului rutier

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este intrerupta din cauza precipitatiilor abundente din ultimele ore, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, scrie Mediafax. in judetul.

UPDATE eMAG, amendata cu 2,6 milioane dolari in Bulgaria, din cauza campaniilor promotionale

Consiliul Concurentei din Bulgaria a amendat retailerul eMAG cu 4,66 milioane leva 2,6 milioane dolari) din cauza ca unele campanii promotionale induc clientii in eroare, scrie seenews. Totul a pornit de la acuzatiile unui magazin local concurent care s-a plans ca la unele produse preturile pe eMAG au crescut inainte de inceperea campaniei de reducere. eMAG va contesta amenda si spune ca este inacceptabila si nedreapta. UPDATE eMAG a trimis HotNews. ro clarificari, explicand la ce situatii se refera sanctiunile si subliniind ca autoritatile bulgare au respins o buna parte dintre acuzatiile magazinului online care a depus plangerea.

Franta declara stare de CATASTROFA din cauza inundatiilor

Franta va declara stare de catastrofa naturala in zonele afectate de inundatii, a anuntat joi presedintele Francois Hollande, in timp ce 21. 700 de case au ramas fara electricitate din cauza intemperiilor. Franta va declara stare de catastrofa naturala in zonele afectate de inundatii, a declarat joi presedintele Hollande, citat de site-ul agentiei Reuters, transmite Mediafax.

Nicoleta Luciu si-a distrus pielea din cauza solarului

Nicoleta Luciu si-a distrus pielea din cauza solarului. Ani la rand, vedeta s-a expus la soare sau a mers abuziv la saloanele de bronzat artificial unde statea la ultraviolete mai mult decat i se permitea. Iata ce povesteste despre cum a ajuns sa aiba pielea unei femei de 65 de ani! .

Peste 100 de persoane au fost evacuate preventiv din patru judete

Peste 100 de persoane au fost evacuate preventiv din patru judete in ultimele 24 de ore, desi nu s-au mai inregistrat situatii de risc deosebit pentru populatie ca urmare a fenomenelor hidro-meteorologice, in prezent majoritatea intorcandu-se la casele lor, a declarat, astazi, purtatorul de cuvant al Ministrului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

Pana de curent din Arges si Valcea a provocat un razboi intre trei mari actori de pe piata energiei: Hidroelectrica da in judecata Transelectrica si CEZ din cauza unor afirmatii care nu ar fi reale

Producatorul de energie Hidroelectrica a anuntat ca va da in judecata transportatorul national Transelectrica si distribuitorul CEZ, din cauza unor afirmatii facute joi pe tema avariei in retea produse miercuri in judetele Valcea si Arges. Transelectrica si CEZ au declarat printr-un comunicat comun de presa ca avaria in reteaua electrica a fost produsa in urma unor fluxuri de putere mari, generate de o productie de energie crescuta in centralele hidroelectrice de pe amenajarile raurilor Olt Mijlociu, Arges si Dambovita. Hidroelectrica sustine ca informatia nu este reala, hidrocentralele functionand sub puterea nominala de transport de 450 MW alocata acestora.

INFOTRAFIC. Trafic rutier oprit pe DN12 C din cauza inundatiilor

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca traficul rutier a fost oprit joi seara pe DN 12C, dupa ce in zona Bicaz-Chei dupa ce carosabilul a fost inundat de apele raului Bicaz. Circulatia auto va fi reluata vineri dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )