Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cum a fugit Sebastian Ghita din Romania in noaptea de 19 decembrie, desi era filat. in ce tara a mers prima oara

Antena3 Antena3,
Cum a fugit Sebastian Ghita din Romania in noaptea de 19 decembrie, desi era filat. in ce tara a mers prima oara

Sebastian Ghita a trecut in Bulgaria, chiar in noaptea in care a fost pierdut de filajul politistilor, o echipa de anchetatori deplasandu-se in Serbia pentru a-l localiza, inca. continuă pe Antena3

Filmul disparitiei lui Ghita din Romania: O urmarire pe autostrada cu 200 km/ ora, la ceas de seara, dupa o intalnire la SRI

In 23 decembrie 2016, Sebastian Ghita disparea de sub nasul politistilor, intr-o cursa demna de filmele de actiune. Fostul deputat era dat apoi, in consemn la frontiera, iar DNA emisese un mandat de aducere a mogulului, din moment ce nu se prezentase in fata procurorilor a doua zi. Din declaratiile de atunci ale sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, Ghita a scapat de filajul politistilor pe DN1, intre Bucuresti si Ploiesti, dupa ce a plecat de la o intalnire a membrilor SRI. Atunci el fusese vazut ultima oara in Romania.

Cat va dura aducerea lui Sebastian Ghita in Romania

Aducerea in tara a lui Sebastian Ghita ar putea dura aproximativ o luna deoarece Romania nu are un acord de extradare cu Serbia, tara nemembra a Uniunii Europene, potrivit News. ro .

Ce-l asteapta pe Sebastian Ghita la reintoarcerea in Romania. Mogulul media este inculpat in cinci dosare de coruptie

Fostul deputat Sebastian Ghita, retinut in noaptea de joi spre vineri in Belgrad, are pe numele sau doua mandate de arestare in lipsa, primul emis de inalta Curte de Casatie si Justitie, iar cel de-al doilea de Tribunalul Prahova, reconfirmat de Curtea de Apel Ploiesti.

Sebastian Ghita, retinut pentru 48 de ore de procurorii sarbi: Ministerul Justitiei din Romania a anuntat ca a demarat procedurile privind extradarea (FOTO)

Procurorii sarbi au decis vineri retinerea pentru 48 de ore a fostului deputat Sebastian Ghita pentru folosirea de acte false. Acesta a fost prins in noaptea de joi spre vineri cand se afla.

Sebastian Ghita, retinut pentru 48 de ore de procurorii sarbi: Ministerul Justitiei din Romania a anuntat ca a demarat procedurile privind extradarea

Procurorii sarbi au decis vineri retinerea pentru 48 de ore a fostului deputat Sebastian Ghita pentru folosirea de acte false. Acesta a fost prins in noaptea de joi spre vineri cand se afla.

Procurorii sarbi au decis retinerea pentru 48 de ore a lui Sebastian Ghita

Procuratura din Belgrad a decis retinerea pentru 48 de ore a lui Sebastian Ghita pentru posesie de documente falsificate, dupa ce a fost arestat in noaptea de joi spre vineri pe baza unui mandat emis de autoritatile de la Bucuresti, anunta agentia Tanjug, citata de News. ro.

Ministerul Justitiei confirma ca extradarea lui Sebastian Ghita se poate solicita in baza acordului incheiat la Paris in 1957

Ministerul Justitiei precizeaza, referitor la cazul fostului deputat Sebastian Ghita, retinut in Serbia, ca extradarea se poate solicita in baza Conventiei europene de extradare, incheiata la Paris la 13 decembrie 1957 si a protocoalelor sale aditionale, incheiate la Strasbourg la 15 octombrie 1975 si la 17 martie 1978, ratificate de Romania prin Legea nr.

Ce a facut sotia lui Sebastian Ghita la cateva minute dupa ce acesta a fost capturat!

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad, in acest moment fiind in custodia politistilor sarbi. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era.

Sebastian Ghita a fost prins in Serbia, iar internetul s-a umplut cu glume [FOTO]

Faptul ca Sebastian Ghita a fost prins in Serbia a fost stirea zilei, dar a fost si mema zilei, Facebook umplandu-se cu fel de fel de glume la adresa omului de afaceri care s-a aflat, pana acum, in urmarire internationala. Cercetat pentru spalare de bani, santaj, mita, dezvaluirea de informatii confidentiale, dar si alte fapte [].

Sebastian Ghita, retinut pentru 48 de ore de anchetatorii sarbi. Ce se va intampla dupa expirarea termenului

Procuratura sarba de decis vineri retinerea lui Sebastian Ghita pentru 48 de ore pentru posesie de documente de identitate false, relateaza agentia Tanjug. El va fi prezentat instantei supreme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )