Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum il petesc PDL si Miscarea Populara pe Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Cum il petesc PDL si Miscarea Populara pe Traian Basescu

Fostul premier Emil Boc si Miscarea Populara au tinut sa-i multumeasca presedintelui Traian Basescu pentru aprecierile facute astazi si au iesit la rampa pentru a critica discursul premeirului Victor Ponta referitor la demiterea lui Lucian Papici. continuă pe Adevărul

Roberta Anastase: O colaborare intre PDL si Miscarea Populara este posibila, in mod categoric

Vicepresedintele PDLRoberta Anastase nu exclude o colaborare intre Partidul Democrat Liberal si Miscarea Populara. Categoric, da, e o chestiune de responsabilitate ca dreapta sa se unifice!, a declarat.

Interviu. Eugen Tomac: in 2014, dreapta va fi unita sub Traian Basescu.

Deputatul Eugen Tomac, seful Partidului Miscarea Populara PMP), are 32 de ani si e primul lider politic postdecembrist care vine din Basarabia. Se teme pentru presiunile pe care le face Rusia asupra Republicii Moldova, dar crede ca UE va raspunde foarte dur daca Moscova ar inchide conducta de gaz la iarna asa, cum a amenintat Dmitri Rogozin : Bruxelles-ul va boicota Olimpiada de iarna de la Soci este ipoteza lui Tomac pentru situatia in care Rusia isi pune amenintarile in .

Partidul Miscarea Populara si-a prezentat conducerea organizatiei din Salaj

Tineri si curati. Cam asa se descriu zalauanii intrati in componenta Biroului Permanent Judetean Salaj al Partidului Miscarea Populara, cunoscut ca partidul lui Basescu.

Traian Basescu: Procesul de consolidare a statului nu este IREVERSIBIL.

Traian Basescu: In anul 2012, am invitat la Cotroceni conducerea PDL-ului pentru a discuta despre schimbarea Guvernului. Cu aceasta ocazie le-am spus ca procesul de consolidare a statului, inclusiv procesele de investitii nu sunt ireversibile. Totul se poate intoarce. Seful statului este invitat la emisiunea Evenimentul Zilei, la B1TV.

Victor Ciorbea: Presedintele Traian Basescu ar trebui destituit din functie, nu numai suspendat

Fostul premier Victor Ciorbea este de parere ca presedintele Traian Basescu ar trebui destituit din functie, nu numai suspendat, asa cum a propus astazi presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu. La.

Reactia lui Victor Ponta la atacurile lui Traian Basescu. Cel care face presiune si intra cu bocancii in justitie e presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat, in direct la Antena 3, declaratiile lui Traian Basescu referitoare la pactul de coabitare. Primul ministru afirma ca el nu va denunta parcul de coabitare cu Traian.

Traian Basescu spune ca Victor Ponta nu poate sa-si asume responsabilitatea in momente critice.

Despre posibilul candidat al PSD, Traian Basescu spune ca Victor Ponta nu poate sa-si asume responsabilitatea in momente critice. Ponta e mincinos. Marea lui pasiune este sa sara in avion si sa mearga unde il primeste. Imaginati-va cum se uita oamenii aia la el cand stiu ca el e liderul de la Bucuresti cu doua plagiate. Te primesc din politete, dar uitati-va ce reactii au, a declarat Traian Basescu la emisiunea Evenimentul Zilei de la B1TV. Traian Basescu a mai declarat, joi, ca liderul .

Traian Basescu: Voi analiza denuntarea pactului de coabitare.

Independenta justitiei in Romania s-a prabusit cu binecuvantarea premierului Ponta, a declarat presedintele Traian Basescu, la emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata la postul B1TV Basescu despre inlaturarea procurorului Papici: Nitu, Ponta si Cazanciuc au compromis Romania Ma face sa denunt pactul de coabitare. In acest moment, ce au facut Nitu, Cazanciuc si Ponta a compromis Romania, a spus Traian Basescu, in cadrul emisiunii. Seful statului sustine ca se gandeste sa faca acest lucru .

UPDATE Dmitri Rogozin: 'Calul Troian' Traian Basescu a pregatit anexarea Moldovei in doua etape. Basescu: Rogozin, cum se trezeste, face o declaratie despre Romania, dupa care isi bea ceaiul

Vicepremierul Rusiei Dmitri Rogozin afirma, pe contul lui de Twitter, ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe care il numeste Calul Traian, a pregatit anexarea Republicii Moldova in doua etape, scrie Jurnal. md. In replica, Traian Basescu a afirmat ca Rogozin, cum se trezeste, intai face o declaratie la adresa Romaniei, dupa care banuiesc ca-si bea ceaiul sau, ma rog, ceva.

Dmitri Rogozin sustine ca Traian Basescu planifica anexarea Republicii Moldova de catre ...

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a comentat, miercuri, pe contul sau de Twitter, intalnirea lui Traian Basescu cu presedintele Parlamentului moldovean Igor Corman, afirmand ca presedintele roman planifica integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana, apoi anexarea acesteia de catre Romania, transmite Mediafax. Calul Traian Traian Basescu) a pregatit pentru Republica Moldova doua etape: initial, integrarea in Uniunea Europeana, apoi Anschlussul anexarea) ei .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )