Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum pierd 10.000 de mame un an din viata copilului pentru a primi indemnizatia meritata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum pierd 10.000 de mame un an din viata copilului pentru a primi indemnizatia meritata

Un numar de aproximativ 135. 000 de persoane se afla in prezent in concedii de crestere a copiilor, majoritatea optand sa stea doi ani in afara serviciului. La polul opus sunt insa 10. 000 de mame care au ales sa ramana doar 11 luni acasa pentru a primi. continuă pe Wall-Street Ro

Seniorul presei clujene a incetat din viata

Unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din Romania a incetat din viata. Virgil Lazar s-a mutat la Domnul dupa o suferinta indelungata. Seniorul presei clujene a fost jurnalistul cu cea mai lunga colaborare neintrerupta la Romania libera, in istoria de 137 de ani a ziarului nostru.

Fostul fotbalist Florin Grigore a incetat din viata la 59 de ani

Fostul fotbalist Florin Grigore, coleg la Sportul Studentesc, la inceputul anilor '80, cu Gino Iorgulescu, Mircea Sandu si Gheorghe Hagi, a incetat din viata la varsta de 59 de ani, informeaza, marti, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Fostul fotbalist Florin Grigore a incetat din viata la 59 de ani

Fostul fotbalist Florin Grigore, coleg la Sportul Studentesc, la inceputul anilor 80, cu Gino Iorgulescu, Mircea Sandu si Gheorghe Hagi, a incetat din viata la varsta de 59 de ani, informeaza, marti, site-ul.

10 momente grele din viata unei mame

Sa fii mama este una dintre cele mai frumoase meserii din lume, insa poate fi si o misiune coplesitoare. Mamele au o multime de lucruri de care se tem, dar pe care le tin ascunse in sufletul lor. Iata 10 momente.

Fotografii de nunta cu un sicriu pentru a incuraja oamenii sa accepte moartea ca parte din viata

Un cuplu din Singapore a participat la o sedinta foto, organizata cu ocazia nuntii, cu o tema mortuara pentru ca moartea sa nu mai fie considerata un subiect tabu, scrie bbc. com.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )