Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum au pierdut cei mai bogati oameni din lume 195 de miliarde de dolari saptamana trecuta

Hotnews Hotnews,
 Cum au pierdut cei mai bogati oameni din lume 195 de miliarde de dolari saptamana trecuta

Cei mai bogati 400 de oameni din lume au pierdut aproape 195 de miliarde de dolari in saptamana ce a trecut, din cauza vestilor economice proaste din China si a preturilor mici ale petrolului. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, 47 de miliardari au pierdut cel putin cate un miliard in timpul acestei perioade, cea mai proasta pentru bursele din SUA din 2011 si pana acum. continuă pe Hotnews

Cele mai fericite tari din lume: Arabia Saudita, in top. Unde s-a pierdut Europa?

Columbia, Fiji si Arabia Saudita sunt cele mai fericite tari din lume si acest lucru contrazice perceptia generala despre ce ii face fericiti pe oameni. Astfel, respectarea drepturilor umane, siguranta nationala si criminalitate redusa par ca nu.

Cea mai performata moneda din lume a fost anul trecut bitcoin. De ce moneda virtuala pare sa fie din nou la moda

Dolarul s-a apreciat pe parcursul anului trecut fata de un cos de valute cu 8,3%, dar, in ciuda intaririi acestuia, cea mai perfomanta moneda din lume a fost in 2015 bitcoinul. Astfel, desi anul trecut dolarul s-a intarit - in special datorita deciziei Fed de a majora dobanzile -moneda virtuala a performat mult mai bine, apreciindu-se cu 35% fata de USD in 2015, scrie publicatia online Zerohedge. com.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2015

Un juriu format din 19 specialisti ai handbalului si fanii din intreaga lume au desemnat-o pe Cristina Neagu drept cea mai valoroasa jucatoare din lume in anul 2015.

Cei mai periculosi vulcani din lume. La o eruptie ar putea ucide milioane de oameni

Vulcanologii sustin ca pe Terra exista o serie de vulcani care, daca ar erupe puternic in viitorul apropiat, ar duce la moartea a milioane de oameni. Lista celor mai periculosi 10 vulcani din lume a fost.

Cat castiga seful celei mai valoroase companii din lume

Tim Cook, CEO Apple, a fost platit in 2015 cu 10,3 milioane de dolari, in ciuda perioadei dificile pe care a traversat-o compania, valoarea actiunilor scazand anul trecut, scrie ZF. ro, citand seekingalpha. Conform.

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare de handbal din LUME, in anul 2015. Paula Ungureanu - cel mai bun portar

Handbalista Cristina Neagu a fost desemnata drept cea mai buna jucatoare din lume, in anul 2015.

Chelsea, echipa cu cei mai multi bani platiti pe salarii in Premier League

Nou record pentru Premier League, campionatul cu sumele cele mai exorbitante din lume cand vine vorba de salarii sau drepturi de televizare.

Pietele financiare incep 2016 in genunchi. La Bucuresti, actiunile au cel mai prost start din ultimii sapte ani

Istoric una dintre cele mai bune luni din an, ianuarie iese din tipare in 2016, calculele analistilor fiind date peste cap de inca o serie de stiri negative venite din China. Bursa de Valori Bucuresti are cel mai slab inceput de an din 2009 si pana in.

Cotatia aurului, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Pretul futures al aurului a crescut ieri, la bursele externe, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni, in conditiile in care aversiunea fata de risc i-a determinat pe investitori sa se orienteze catre plasamentele considerate sigure.

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare de handbal din lume

Jucatoarea romana de handbal Cristina Neagu a fost desemnata joi seara cea mai buna handbalista a lumii, in 2015, in timp ce Paula Ungureanu este cel mai bun portar al anului trecut. Jucatoarea muntenegrenilor de la.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )