Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cum a pierdut Ministerul Sanatatii procesul de 4,3 milioane de euro: a uitat sa faca recurs

Adevărul Adevărul,
Cum a pierdut Ministerul Sanatatii procesul de 4,3 milioane de euro: a uitat sa faca recurs

Firma austriaca ce a efectuat in 2008 studiile de fezabilitate pentru reabilitarea a 15 spitale din tara executa silit ministerul pentru 18,6 milioane de lei. Nu am stiut, nu am fost anuntat ca avem o asemenea problema, a declarat Eugen Nicolaescu, cel care a incredintat contractual firmei Vamed in primul sau mandate de ministru al Sanatatii si care acum trebuie sa plateasca in al doilea sau mandat. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii are conturile BLOCATE.

Ministerul Sanatatii are conturile blocate din cauza unei datorii foarte mari, transmite Digi 24. Potrivit primelor informatii, conturile Ministerului Sanatatii au fost blocate pentru o datorie de 4,3 milioane de euro. Se pare ca datoria dateaza din 2008, din mandatul lui Eugen Nicolaescu in Guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu. In aceasta situatie, Ministerul Sanatatii nu va putea sa faca nicio plata pana nu este rezolvata problema datoriei. Decizia va afecta mai multe programe .

Ministerul Sanatatii: Un singur CONT este BLOCAT.

UPDATE: In prezent, Ministerul Sanatatii are blocat un singur cont, cel de la Banca Comeriala Romana, prin care se fac anumite plati pentru deplasarile in strainatate ale personalului MS, achitarea carburantului pentru masinile care deservesc ministerul si alte facturi minore, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii remis Romania libera. Ca urmare, informatia aparuta privind blocarea fondurilor Sanatatii sau ale ministerului este neconforma cu realitatea. Activitatile ministerului se .

Ministerul Sanatatii, executat silit. Un cont a fost blocat pentru recuperarea datoriei

O firma cu care Ministerul Sanatatii a avut un contract pentru realizarea unor ghiduri arhitecturale a obtinut in instanta executarea silita, pentru recuperarea sumei datorate si a penalitatilor fiind blocat un cont, insa nu cel in care.

Cum vrea Ministerul Sanatatii sa faca rost de bani pentru medici. Taxe de pana la 1.500 de lei pentru alegerea doctorului

Cine isi alege medicul care sa-l trateze va plati factura pentru tratament preferential. Asa s-a gandit ministrul Sanatatii sa faca rost de bani pentru medici. 150 de lei. Atat ar trebui sa fie suma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )