Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cum poate fi debarcat Ghetea de la conducerea CEC Bank?.

România Liberă România Liberă,
Cum poate fi debarcat Ghetea de la conducerea CEC Bank?.

Presedintele CEC, Radu Ghetea, va fi schimbat din functie. Declaratia a fost facuta duminica de premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la o emisiune TV. Am vorbit cu domnul ministru de Finante, pentru ca este singurul care are competenta de a face schimbari in conducerea CEC, si il sustin total sa verifice foarte clar lucrurile si sa propuna masurile care se impun. O sa-l mai sune domnul Basescu sa-l apere pe cel care i-a dat credit, dar domnul Chitoiu nu e asa usor . continuă pe România Liberă

Mucibabici ii ia locul lui Ghetea la CEC Bank?

O alta propunere a Finantelor este Dan Sandu, pe care BNR nu o vede, insa, cu ochi buni Disputa publica dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta privind cumpararea unui teren agricol in judetul Calarasi de catre una dintre fiicele sefului statului pare sa produca o victima colaterala, in persoana lui Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank, institutia de credit de la care Ioana Basescu a contractat imprumutul cu care a facut achizitia.

Mucibabici to replace Ghetea as CEO of CEC Bank?

The public disagreement between president Traian Basescu and prime minister Victor Ponta concerning the acquisition of a plot of land in the county of Calarasi by one of the daughters of the president seems to be causing collateral damage, namely Radu Gratian Ghetea, the CEO of CEC Bank, the lender from which Ioana Basescu took out the loan she used to make the purchase.

Ce salariu are Radu Ghetea, presedintele CEC Bank

Surse de pe piata bancara afirma ca presedintele CEC Bank are un pachet salarial de circa 100. 000 de lei pe luna, fiind mai bine platit chiar decat sefi de mari banci private. Radu Gratian Ghetea are 64 de.

Senatul infiinteaza o subcomisie de ancheta privind creditul primit de Ioana Basescu de la CEC Bank

Conducerea Senatului a aprobat, luni, infiintarea unei subcomisii de ancheta privind creditul primit de Ioana Basescu de la CEC Bank, a anuntat liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu. Ilie Sarbu a spus ca obiectu.

Vasile Blaga, despre subcomisia privind CEC Bank: inca o actiune politicianista a USL. PDL nu participa

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca infiintarea unei subcomisii care sa verifice activitatea de la CEC Bank este inca o actiune politicianista a USL, iar PDL nu va participa la .

CEC Bank schimba regulile in plin scandal

In plin scandal, CEC Bank schimba regulile de creditare. Luni seara, la Antena 3, Razvan Dumitrescu a prezentat in cadrul emisiunii Subiectiv ce modificari au aparut pe site-ul CEC Bank. Plenul Senatului a.

Victor Ponta vrea sa puna mana pe banii CEC-Bank

Credeam ca s-au lamurit lucrurile dupa publicarea contractului de credit al Ioanei Basescu cu CEC-Bank. N-a fost asa. Foarte multi specialisti, liberalul Sebastian Vladescu printre ei, s-au pronuntat spunand ca nu e nimic ilegal in creditul acordat.

DNA trimite in judecata directori de la CEC Bank Brasov pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciului Teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata a doi directori de la CEC Bank Brasov, pentru luare de mita si abuz in serviciu.

DNA trimite in judecata fosti directori de la CEC Bank Brasov pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciului Teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata a doi fosti directori de la CEC Bank Brasov, pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Directori CEC Bank Brasov, trimisi in judecata de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciului Teritorial Brasov au dispus trimiterea in judecata a Florentinei Tavalica, director al CEC Bank - Sucursala Brasov la data faptelor, pentru luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata privind acordarea ilegala de credite, arata un comunicat al DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )