Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cum poate iesi Simona Halep din criza. Omul care o cunoaste cel mai bine stie raspunsul

Antena3 Antena3,
Cum poate iesi Simona Halep din criza. Omul care o cunoaste cel mai bine stie raspunsul

Profesorul Ioan Stan o sfatuieste sa faca schimbari radicale si rapide pentru ca aceasta cadere sa nu continue, scrie ziarulring. ro. Cei din jurul ei trebuie sa vada care este calea corecta pe care trebuie. continuă pe Antena3

Simona Halep, din nou pe iarba de la Wimbledon. Joaca la la dublu. Alte patru romance au programate meciuri

Cinci romance vor evolua azi pe terenurile de la All England Tennis Club in probele de simplu si de dublu. Simona Halep va evolua in proba de dublu.

LIVE Wimbledon: Monica Niculescu o poate razbuna pe Simona Halep (dupa ora 18:00)

Monica Niculescu evolueaza, joi, in turul 2 la Wimbledon contra slovacei Jana Cepelova, jucatoarea care in runda inaugurala a furnizat surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep.

LIVE Wimbledon: Monica Niculescu o poate razbuna pe Simona Halep (dupa ora 17:00)

Monica Niculescu evolueaza, joi, in turul 2 la Wimbledon contra slovacei Jana Cepelova, jucatoarea care in runda inaugurala a furnizat surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep.

Scenariu negru pentru Simona Halep. E in pericol sa aiba o cadere uriasa in topul WTA. Pe ce loc poate ajunge romanca

Simona Halep a dezamagit la Wimbledon, fiind eliminata in primul tur de jucatoarea slovaca Jana Cepelova, iar acest lucru poate avea consecinte negative pentru jucatoarea noastra.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Nu am nicio reactie. Nu ma asteptam sa pierd chiar in primul tur

Simona Halep a fost invinsa in primul tur al turneului de la Wimbledon de slovaca Jana Cepelova. Detalii AICI). Dupa eliminare a vorbit despre problemele pe care le are - nu isi poate controla emotiile si are.

Ce a declarat cel mai bun antrenor din istoria tenisului despre Simona Halep

Americanul Brad Gilbert, cel pe care Adre Agassi l-a descris ca fiind cel mai bun antrenor din istoria tenisului, a declarat ca Simona Halep poate avea un parcurs foarte bun la editia din acest an a Wimbledon.

Cristian Geambasu, despre eliminarea Simonei Halep: Din moment ce nu ai avut nici un fel de asteptare pentru turneul de pe iarba londoneza, Wimbledonul te-a premiat cu o eliminare din primul tur

Simona Halep a fost invinsa, marti, in primul tur al turneului de la Wimbledon de slovaca Jana Cepelova. Dupa eliminare tenismena a vorbit despre problemele pe care le are - nu isi poate controla emotiile si are.

Turneul de la Wimbledon: Simona Halep revine pe iarba in proba de dublu

Simona Halep revine joi pe iarba de la Wimbledon, in proba de dublu, dupa ce a fost eliminata in primul tur, in proba de simplu. Simona Halep va face pereche cu Elena Bogdan, iar ambele vor juca impotriva Flavia.

Simona Halep, ghinion in cariera din cauza norocului in dragoste?

Simona Halep ar avea ghinion in cariera din cauza norocului in dragoste, daca e sa judecam dupa rezultatele slabe pe care le-a obtinut la recentele meciuri de la Wimbledon.

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova din Slovacia, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, marti, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Jucatoarea Simona Halep, Ocupanta a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )