Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum poate schimba batalia din PNL scena politica

România Liberă România Liberă,
Cum poate schimba batalia din PNL scena politica

Crin Antonescu si Klaus Iohannis au demisionat, ieri din fruntea PNL, urmati de intregul Birou Politic. Un congres extraordinar va alege o noua conducere si va decide daca PNL intra intr-o alianta de dreapta sau revine alaturi de PSD. continuă pe România Liberă

VIDEO Alegeri partiale 2014. Dan Diaconescu, la Satu Mare: Cred ca aici se va intampla diseara o minune. USL-ul va disparea definitiv de pe scena politica

Dan Diaconescu, candidatul PP-DD la alegerile partiale 2014 din Colegiul II Satu Mare a votat duminica, 25 mai, la Scoala Ion Creanga. Acesta este convins ca in aceasta seara la Satu Mare se va intampla o minune care va duce la disparitia definitiva a USL-ului de pe scena politica.

Radu Stroe, exclus din PNL: Excluderea, pentru ca am sustinut mentinerea USL si pastrarea PNL la guvernare

Radu Stroe a fost exclus, luni, din PNL, in urma unui vot care s-a desfasurat in timpul sedintei conducerii partidului. Stroe a fost declarat in afara PNL cu 95 de voturi pentru, 12 abtineri si 45 de voturi.

Radu Stroe: Am fost exclus din PNL pentru ca am dorit mentinerea USL, pastrarea PNL la guvernare

Radu Stroe a anuntat luni, dupa delegatia permanenta a PNL, ca a fost exclus din partid, precizand ca motviatia acestei decizii a fost faptul ca el a dorit ca partidul sa ramana in USL si la guvernare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )