Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum poti sa ai pachet office gratuit: 10 motive pentru a trece la Google Docs

Adevărul Adevărul,
Cum poti sa ai pachet office gratuit: 10 motive pentru a trece la Google Docs

Cum Microsoft inca nu a pus Office la liber, avem un tutorial despre un office gratuit de la concurenta. Google Docs este o unealta suficient de puternica acum. continuă pe Adevărul

10 motive pentru a fi prezenti la retailArena: speakeri de top vorbesc despre inovatia in retail

Wall-Street. ro te invita la a doua editie a conferintei retailArena Innovation in Retail pentru a dezbate alaturi de speakeri de top din retail, FMCG si online cele mai noi tendinte intr-o piata in care amprenta digitalului devine din ce in ce.

Parintii nostri unde mai lucreaza?! 10 motive pentru care sa angajezi o persoana cu peste 25 de ani experienta

Este stiut faptul ca multi angajatori evita sa angajeze profesionisti peste o anumita varsta, iar asta se petrece nu numai in Romania, ci in intreaga lume. Pe fondul fenomenului de imbatranire a populatiei si al crizei talentelor, in mod.

Office gratuit: top 10 solutii si motive pentru a profita la maximum de Google Docs

Office gratuit de la Microsoft inca nu avem, dar avem alternative. Luam o pauza de la lista cu comenzi utile pentru Microsoft Office si iti prezentam alternativa de Office gratuit de la Google. in loc de un Office gratuit de la Microsoft,Google Docs poate fi folosit ca o suita de aplicatii de birou principala. Vine cu toate functiile de care aveti nevoie, este capabil sa deschida orice tip de documente si, mai important decat orice altceva, este complet gratuit. Singura [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )