Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum poti salva mai multe fotografii pe iPhone cu aceasta aplicatie unica

Playtech Playtech,
Cum poti salva mai multe fotografii pe iPhone cu aceasta aplicatie unica

UniPhone cu memorie mare inseamna multi bani cheltuiti. Pretul unui aparat creste considerabil odata ce alegi o memorie interna de 64GB sau 128GB, asa ca multi clienti Apple prefera sa aleaga telefoane cu memorii mici. Ei bine, acest lucru se reflecta direct in numarul de poze si clipuri video pe care le poti salva in []. continuă pe Playtech

Nu uitati de Fisc! In ultima zi din februarie sunt scadente mai multe declaratii informative aferente exercitiului 2015

Astazi, 29 februarie 2016, sunt scadente mai multe declaratii informative aferente exercitiului 2015. Pentru veniturile platite persoanelor rezidente se impune depunere declaratiei 205. Pentru veniturile platite nerezidentilor se impune depunerea formularului fara numar reglementat de normele pentru art. 119 din Codul fiscal.

Perchezitii la doua galerii de arta din Bucuresti. Au fost ridicate circa 2.000 de tablouri si mai multe monede din aur si argint

Trei monede de aur, peste o mie de monede de argint si mai multe obiecte din patrimoniul national au fost ridicate de politisti in urma unor perchezitii facute la doua galerii de arta din Capitala si la domiciliul mai multor persoane. Obiectele gasite au fost predate depuse in custodia Muzeului National de Istorie a Romaniei, Bucuresti. De asemenea, au mai fost ridicate circa 2. 000 tablouri care erau vandute de doua case de licitatii.

in prezent pericolul vine din mai multe directii

Pericolele cu care ne confruntam in prezent sunt mult mai complexe decat au fost in orice alta perioada a istoriei recente, considera ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Excelenta Sa Hans Klemm, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )