Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum ne purificam dupa abuzurile de Paste, la Adevarul Live de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
Cum ne purificam dupa abuzurile de Paste, la Adevarul Live de la ora 15.00

Medicul de familie Ruxandra Constantina, cu competente in apifitoterapie, vine la Adevarul Live sa ne ofere cateva trucuri pentru a reintra in normal atat cu digestia, cat si cu silueta, dupa Sarbatori. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2014 Prima lectie de consiliere pentru examenul de la vara, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Cum pot fi ajutati tinerii sa vada care este viitorul pentru ei, cum poate fi ajutat un liceu intreg sa promoveze cu bine examenul de Bacalaureat? Despre aceste teme vom discuta azi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, in prima lectie de consiliere si a cincea din cele peste 40 de meditatii pe care adevarul. ro le va difuza in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

Adevarul Live, ora 12.00: Lucian Boia va analiza situatia din Ucraina. Istoricul isi lanseaza joi o carte despre Primul Razboi Mondial

Istoricul Lucian Boia va fi, de la ora 12. 00, prezent in studioul Adevarul Live, alaturi de Ion M. Ionita si Ciprian Plaesu, jurnalisti de la Historia, si de Elena Dumitru, de la Adevarul. Joi, pe 24 aprilie, va fi lansat noul volum al lui Lucian Boia Primul Razboi Mondial. Controverse, paradoxuri, reinterpretari, la Libraria Humanitas Cismigiu de la ora 19. La eveniment, alaturi de autor, va vorbi si Gabriel Liiceanu.

Basescu, Adevarul Live:Nu aduceti la Cotroceni un om care este dependent de baroni.Acesta este Ponta

Presedintele Traian Basescu discuta, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre situatia din Ucraina, despre comisia de ancheta Nana, dar si despre prigoana baronilor locali.

Traian Basescu, presedintele Romaniei, vine miercuri, la ora 11.00, la Adevarul Live

Presedintele Traian Basescu se va afla miercuri, de la ora 11. 00, in studioul Adevarul Live, fata in fata cu jurnalistii Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si Liviu Iolu. Seful statului va raspunde la temele de mare actualitate din politica interna si externa dar si intrebarilor care vor veni de la cititorii platformei adevarul. ro.

Traian Basescu vine miercuri, la ora 11.00, la Adevarul Live. Pune-i intrebari!

Presedintele Traian Basescu se va afla miercuri, de la ora 11. 00, in studioul Adevarul Live, fata in fata cu jurnalistii Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si Liviu Iolu. Seful statului va raspunde la temele de mare actualitate din politica interna si externa dar si intrebarilor care vor veni de la cititorii platformei adevarul. ro.

BACALAUREAT 2014 A doua lectie de consiliere, despre comunicarea eficienta elev-parinte-profesor, la Adevarul Live

Cum poate fi imbunatatita comunicarea dintre elevi, parinti si profesori si cat de importanta este ea in succesul tinerilor la examenul maturitatii din vara. Despre acest subiect si alte sfaturi pentru cei care se pregatesc de Bac discutam la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live in direct din Ucraina, despre Pastele insangerat

Jurnalistul freelancer Mircea Barbu vorbeste la Adevarul Live, in direct din Slaviansk, despre cine sunt protestatarii pro-rusi si despre Pastele insangerat din estul Ucrainei. Acordul semnat joi intre Ucraina si cele trei mari puteri, Rusia, SUA si UE, atarna de un fir de ata, dupa ce separatistii pro-rusi inarmarti refuza sa elibereze sediile institutiilor guvernamentale ocupate si cer organizarea unor referendumuri pentru independenta.

VIDEO Adevarul Live in direct din Ucraina, despre Pastele insangerat

Jurnalistul freelancer Mircea Barbu a vorbit la Adevarul Live, in direct din Slaviansk, despre cine sunt protestatarii pro-rusi si despre Pastele insangerat din estul Ucrainei. Acordul semnat joi intre Ucraina si cele trei mari puteri, Rusia, SUA si UE, atarna de un fir de ata, dupa ce separatistii pro-rusi inarmarti refuza sa elibereze sediile institutiilor guvernamentale ocupate si cer organizarea unor referendumuri pentru independenta.

Traian Basescu, la Adevarul Live de la ora 11.00

Presedintele Traian Basescu va discuta, in studioul Adevarul Live, de la ora 11. 00, cu jurnalistii Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si Liviu Iolu, despre situatia din Ucraina, despre comisia de ancheta Nana, dar si despre prigoana baronilor locali.

LIVE TEXT Traian Basescu: Actiunea guvernului de la Kiev e corecta. E clar ca Federatia Rusa are in Estul Ucrainei militari specializati pentru astfel de operatiuni. / Nu cred ca vreo tara NATO va fi atacata. / Avem o mare problema pentru ca foarte multi

Presedintele Traian Basescu este invitat miercuri la ora 11:00 la emisiunea Adevarul Live, transmisa de B1 Tv. Traian Basescu va discuta cu jurnalistii Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si Liviu Iolu. Temele anuntate sunt situatia din Ucraina, comisia de ancheta Nana, dar si baronii locali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )