Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum ii raspunde o stirista din SUA unui telespectator care a criticat-o pentru ca este obeza

Antena3 Antena3,
Cum ii raspunde o stirista din SUA unui telespectator care a criticat-o pentru ca este obeza

O prezentatoare de stiri din SUA a dat o lectie de bun simt in direct, dupa ce a primit un mesaj jignitor de la un telespectator care o acuza ca ofera un exemplu gresit tinerilor prin faptul ca este. continuă pe Antena3

Asiguratorii europeni, speriati de uraganul din SUA

Bursele americane - inchise Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri, cele mai mari pierderi fiind consemnate de titlurile companiilor de asigurari, din cauza uraganului Sandy, care loveste SUA.

Ce efecte poate avea uraganul Sandy asupra prezidentialelor din SUA: furtuna ingheata campania electorala pe ultima suta de metri

Uraganul Sandy este pe cale sa loveasca statele de pe Coasta de Est a SUA cu doar o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale, iar intreaga presa americana se intreaba care ar putea fi efectele furtunii asupra campaniei electorale si asupra scrutinului din 6 noiembrie. Nu cred ca stie cineva cu adevarat ce se va intampla, a afirmat, la CNN, un inalt consilier al presedintelui Obama. Cu toate acestea, publicatiile din SUA incearca sa puna cap la cap efectele posibile ale furtunii Sandy in plan politic.

Bursa din SUA se deschide azi

Bursa din SUA NYSE) va reincepe azi trantactiile dupa ce ele au fost oprite in priele doua zile ale acestei saptamani, ca urmare a efectelor produse de uraganul Sandy, informeaza sursele de presa.

Uraganul Sandy tine bursa din SUA inchisa pentru a doua zi consecutiv, o premiera in ultimul secol

Bursa din SUA ramane inchisa pentru a doua zi consecutiv din cauza conditiilor meteo nefavorabile, aceasta fiind o premiera in decurs de peste un secol. Potrivit CNN, operatorii NYSE Euronext si Nasdaq OMX se.

URAGANUL SANDY - Bilantul victimelor din SUA: cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

URAGANUL Sandy a afectat grav reteaua de telefonie din SUA.

Reteaua de telefonie americana a fost grav afectata, luni, de uraganul Sandy, care a maturat coasta de est a Statelor Unite, a anuntat marti Comisia federala pentru comunicatii, relateaza AFP, citata de Mediafax. In general, Sandy a dat o lovitura importanta si serioasa infrastructurii telefonice din nord-estul tarii, a explicat pentru jurnalisti presedintele agentiei, Julius Genachowski. Acesta a precizat ca un numar mic de centre pentru apeluri de urgenta au fost afectate de furtuna, .

URAGANUL SANDY a afectat si romanii din SUA: A fost urgie. Valurile erau de 3 metri, iar vantul batea cu 150 km/h

Sandy a afectat si sutele de romani care traiesc pe coasta de est a Statelor Unite. Acestia au facut tot ce le-a stat in puteri sa se apere de furtuna. S-au baricadat in case si si-au facut provizii.

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. 18 state din SUA si Washinton au ramas in bezna

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. 18 state din SUA au ramas in bezna

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA, iar presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in statul New York. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o.

Desi LOVITE de URAGAN, alegerile prezidentiale din SUA nu pot fi amanate. Vezi de ce

Data alegerilor din Statele Unite nu poate fi schimbata fara adoptarea unei noi legi federale, desi comunitati intregi se afla sub ape din cauza uraganului Sandy, iar milioane de americani au ramas fara curent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )