Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum sa rezisti in afaceri mai bine de 1.300 de ani: secretul celor mai vechi business-uri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum sa rezisti in afaceri mai bine de 1.300 de ani: secretul celor mai vechi business-uri

Majoritatea companiilor activeaza pe piata intre 40 si 50 de ani. Deci exista un secret in cazul afacerilor care exista de mai bine de 300, 500 sau chiar 1. 300 de ani. Iata o selectie a celor mai rezistente afaceri din lume. continuă pe Wall-Street Ro

Zina Dumitrescu, mai bine la azil decat acasa! Iata cum este posibil!

Desi nu sunt putini aceia care au crezut ca Zina Dumitrescu ar fi poate tinuta la azil contrar dorintei sale, iata ca lucrurile nu stau deloc asa, iar Mama Zina nici ca mai vrea sa se intoarca in apartamentul ei din Bucuresti. Iata de ce!.

Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului, ramane internat la Institutul de Cardiologie. inaltul prelat se simte mai bine

Surse medicale de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara sustin ca starea de sanatate a mitropolitului Banatului este mai buna.

Piata telefoanelor: Samsung sufera, Huawei si Lenovo vand mai bine

Piata globala de smartphone-uri a crescut cu 23,1% in ultimul an si ajunge acum la un record de 295,3 milioane de smartphone-uri livrate, potrivit raportului IDC. International Data Corporation a publicat ultimul sau raport si arata ca piata creste rapid, mai ales datorita abundentei de smartphone-uri low-cost. Care sunt concluziile celui de-al doilea trimestru? Liderii de pe piata telefoanelor mobile, Apple si Samsung sunt in scadere. De asemenea, pietele cele mai interesante sunt cele din tarile emergente. Samsung scade si [].

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )