Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum risipeste Ministerul Sanatatii banii pentru bolnavii de cancer

România Liberă România Liberă,
Cum risipeste Ministerul Sanatatii banii pentru bolnavii de cancer

Ministerul Sanatatii risipeste bugetul public, prin aplicarea unor tratamente costisitoare bolnavilor de cancer, fara un diagnostic fundamentat pe analize si, in consecinta, fara siguranta ca este tratamentul adecvat tipului si stadiului bolii. continuă pe România Liberă

Corpul de Control al premierului verifica modul in care au fost alocati si cheltuiti banii pentru construirea stadionului Cluj Arena

Corpul de Control al premierului verifica modul in care au fost alocati si cheltuiti banii pentru construirea stadionului Cluj Arena. Verificarile au loc la Consiliul Judetean Cluj unde sunt analizate mai multe.

Ministerul Sanatatii cheltuieste bani, dar nu-l intereseaza rezultatele

Demarat acum 6 ani in cateva spitale din Bucuresti si din tara, programul de screening pentru depistarea precoce a surditatii la nou-nascuti se dezvolta haotic. Nu exista nici statistici care sa arate cati copii au fost depistati pana acum cu surditate. Spre exemplu, in Bucuresti sunt 5 spitale unde se poate face screening-ul, dar in maternitatile din Oltenia nici unul.

Medicii se plang ca CNAS nu mai deconteaza decat o consultatie pe luna pentru bolnavii cronici

Unii medici din policlinici sustin ca, pentru luna iulie, nu li se mai deconteaza doua consultatii pentru asiguratii cu boli cronice, asa cum s-a procedat pina acum, ci numai una, in schimb Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) spune ca nu s-a modificat legislatia in acest sens.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )