Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum va fi sarbatorita Ziua Maghiarilor in Romania.

România Liberă România Liberă,
Cum va fi sarbatorita Ziua Maghiarilor in Romania.

Manifestarile din 15 Martie de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni de la Miercurea Ciuc si din Pasul Nyerges vor include defilarea husarilor, depuneri de coroane, concerte si o piesa de teatru, informeaza Mediafax. Manifestarile de 15 Martie din Miercurea Ciuc vor fi organizate de municipalitate si vor fi deschise, vineri, la ora 19. 00, cu concertul sustinut de Orchestra de Camera Ciuc si Orchestra Georgius din Sfantu Gheorghe, la Casa de Cultura Municipala. Sambata, incepand de la ora 11. continuă pe România Liberă

Harghita: Defilarea husarilor, depuneri de coroane, concerte si o piesa de teatru,de Ziua Maghiarilor

Manifestarile din 15 Martie de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni de la Miercurea Ciuc si din Pasul Nyerges vor include defilarea husarilor, depuneri de coroane, concerte si o piesa de teatru, fiind asteptat si secretarul de stat in Ministerul Afacerile Externe din Ungaria, Nemet Zsolt.

UDMR Arad nu-i vrea pe membrii Jobbik la manifestarile de Ziua Maghiarilor.

Liderii UDMR Arad spun ca nu isi doresc prezenta reprezentantilor Jobbik sau a altor extremisti la manifestarile care vor avea loc in 15 martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, in Parcul Reconcilierii Romano-Ungare, relateaza Mediafax. Citeste si: Frunda: Propunerea lui Basescu privind interzicerea Jobbik nu e fezabila Presedintele UDMR Arad, Bognar Levente, a declarat, miercuri, ca sambata, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, in Parcul Reconcilierii Romano-Ungare din Arad vor avea loc .

Business Report: Intre mit si realitate. Coridorul IV, autostrada catre Europa; Fly Romania, compania lui Ovidiu Tender, se ridica in aer din 15 mai; Dacia, motorul vanzarilor Renault. Cand va fi lansat Mini-Loganul cu pret sub 4.500 de euro

Lukoil ar putea investi in energie regenerabila in Rusia, dupa ce Romania si Bulgaria au redus subventiile. Grupul petrolier rus Lukoil ar putea dezvolta. 22 de milioane de euro ii costa pe agricultori incompetenta autoritatilor. Tot mai multi fermieri au primit adrese de la Agentia de Plati si Interventie.

Romania, statul din UE cu cea mai mare pondere a tinerilor fara nicio slujba

Romania este tara din UE cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare, a declarat, luni, ministrul delegat pentru invatamant Superior,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )