Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cum a scapat Ponta de clientelismul politic

România Liberă România Liberă,
Cum a scapat Ponta de clientelismul politic

Pentru prima data in ultimii 20 de ani, Romania are un Executiv care nu poate fi acuzat ca distribuie banii pe criterii politice. Aceasta deoarece, din noiembrie 2013 incoace, Guvernul Ponta nici macar nu se mai chinuie sa publice in Monitorul Oficial primariile si CJ-urile catre care pleaca banii. continuă pe România Liberă

Expert Forum prezinta o noua analiza despre clientelismul politic si bugetele locale in perioada 2012-2013

Expert Forum prezinta, vineri, in cadrul unei conferinte la Hotel Intercontinental, o noua analiza despre clientelismul politic si bugetele locale in perioada 2012-2013.

eCommerce-ul din Europa, depasit pentru prima oara de Asia Pacifica: date concrete despre dezvoltarea comertului online in 2013

Sectorul eCommerce din regiunea Asia Pacifica, impinsa de enorma piata chinezeasca, a depasit comertul online din Europa pentru prima oara, conform unui raport publicat pe 17 iunie si citat de Euractiv. com .

Arad: Scandalul politic pentru pasajele rutiere continua

La Arad continua scandalul legat de cele doua pasaje de pe centura. Au fost aprobate finantarile, aradenii au asteptat sa reinceapa lucrarile, numai ca, de fapt, constructorii nu au facut nimic. Practic, de cateva luni banii exista, dar politicienii se cearta. Dupa ce inclusiv premierul Victor Ponta a explicat la Arad ca lucrarile vor fi reluate la pasaje, presa a aflat de ce constructorii nu au trecut la organizarea de santier: autorizatia de constructie este expirata din 2012, cand ar fi trebuit finalizate cele doua pasaje.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )